[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Akkor ez most azt jelenti, hogy megint van gondolkazás arról, hogy esetleg mégis 35(50)-es tornyok lesznek rendszeresítve (legalábbis részben)?

DCBBA4-C2-199-A-448-C-B154-FEE60365-DA27.jpg

Vagy ezzel a skyranger verziókra akart utalni a költő ?
Nem akarnak ok utalni semmire valahonnan le neztek az infokat és be raktak.

Aham. Azt gondolnám, hogy egy hírtévés Böröndi interjú felvezetőjét egy MH kommos PR-os rakta össze és adta a mv szájába.
De persze tévedhetek.

(szerk: mondjuk most nézem, hogy a percenként 200 lövés nem lehet az oerlikon álgyú, mert az inkább 1000.)

Aham. Azt gondolnám, hogy egy hírtévés Böröndi interjú felvezetőjét egy MH kommos PR-os rakta össze és adta a mv szájába.
De persze tévedhetek.

(szerk: mondjuk most nézem, hogy a percenként 200 lövés nem lehet az oerlikon álgyú, mert az inkább 1000.)
Nem mintha az mh kommos értene hozzà..

Annyi igaz hogy a torony 35 mm-es gépágyúra is átfegyverezhető (MK35F / WOTAN 35). Biztos netről nézték ki az infót.

Az állami tévén amúgy még mindig 218 darab Lynxről beszélnek, ami meg rég nem annyi. Nem érdemes nagyon figyelni arra amit mondanak - ez bármilyen adásukra igaz. :p

Nem mintha az mh kommos értene hozzà..

Akkor is nagyobb az esélye, hogy egy (nem publikus) belsős preziből kopizta a kommos gyakornok, mint hogy az Ekszpert által szerkesztett wikioldalról.

De akkor a visszafogott reakciódból ítélve (a nem visszafogott a “faszt” lenne), arra gondolnék, hogy van azért még matek, nem lefutott a (wotan?) 35 sem teljesen.

Akkor is nagyobb az esélye, hogy egy (nem publikus) belsős preziből kopizta a kommos gyakornok, mint hogy az Ekszpert által szerkesztett wikioldalról.

De akkor a visszafogott reakciódból ítélve (a nem visszafogott a “faszt” lenne), arra gondolnék, hogy van azért még matek, nem lefutott a (wotan?) 35 sem teljesen.
Minden RM anyagban benne van, hogy az Lance torony lehet 30mm-es meg 35mm-es is. Bárhonnét másolta is, ez nem jelent semmit ránk nézve.
Amúgy Lynx szócikkem a Haditechnikai folyóirat 3 részes cikkéből íródott, azóta megjelent sajtóhírekkel kiegészítve.
Minden infó be van hivatkozva hogy honnét van. Elég jól meg van írva az a cikk, ha valaki hibát lát benne akkor szóljon!
A magyar sajtó gyakran veszi át a szócikket szinte egy az egyben, aki meg nem az jobban tette volna ha legalább elolvassa.

Már unom, hogy fikázzák a szócikkeim bármiféle konkrétum nélkül!
A Lynx-es toborzó kampányt is segíthette valamennyire, mert k. megugrott a szócikk olvasottsága az utóbbi hetekben. A jelentekező láthatta, hogy nem egy vaskoporsóba fog beülni, ha jelentkezik a Lynxre...

Faszt

Faszt

Szerintem ezek a "harmadik világbeli" csávók nyaralni, szórakozni járnak ide. Csupa olyan országokkal haverkodunk amikben kb. nulla export vagy együttműködési potenciál van...
Mi tőlünk is járnak mindenfelè.
Akkor is jártak amikor 5 forint nem volt beszerzèsekre.
Szèp kis napidíjèrt. :rolleyes:

Èn is voltam nèmetben.
2010-ben napi 53 eurót kaptam a fizun felül.o_O

Èn is voltam nèmetben.
Én értem hogy a résztvevőknek miért éri meg (napi díj, városnézés, stb.), csak mivel ez erről szól, így a hírértéke erősen kérdéses.
MH is szerintem feleslegesen fecsérli az energiáját ezekre a delegációkra.

Èn is voltam nèmetben.
Ennek így akkor mi értelme mit kell ilyenkor csinálni jegyzetelni neked majd otthon előadni amit mondtak?

Én értem hogy a résztvevőknek miért éri meg (napi díj, városnézés, stb.), csak mivel ez erről szól, így a hírértéke erősen kérdéses.
MH is szerintem feleslegesen fecsérli az energiáját ezekre a delegációkra.
Azèrt ez simán belefèr.

Kiállnak pár gèppel.
Tartanak egy bemutatót.
Jópofiznak.

Nem nagy energia.