Valaki másolja be.Bobó facebook oldalán van egy kép ahol az ivarérett Hiúz már tüzel.
Please.
Nekem nincs facem.
De csak aki nem katona.
Ne veszèlyeztessem a munkaviszonyát.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valaki másolja be.Bobó facebook oldalán van egy kép ahol az ivarérett Hiúz már tüzel.
Hát mèg mi.Remélem tesznek majd fel videót is
Nem tudom hogyan kell. Az insert image-nél is linket kér.Tedd be ide képet!
Valaki másolja be.
Please.
Nekem nincs facem.
De csak aki nem katona.
Ne veszèlyeztessem a munkaviszonyát.
feltölt, direkt linket ide bemásolNem tudom hogyan kell. Az insert image-nél is linket kér.
(Így eddig ezeket láttuk már: H-30501,H-30502,H-30505,H-30506,H-30507,H-30508,H-30509)
Talán most láthattuk először itthon az RCWS-t is felszerelve, nem? Vagy csak nem vettem be a Cavintont?nekem sincs facem
volt már rajta...2022-ben a Hősök terén...Talán most láthattuk először itthon az RCWS-t is felszerelve, nem? Vagy csak nem vettem be a Cavintont?
Talán most láthattuk először itthon az RCWS-t is felszerelve, nem? Vagy csak nem vettem be a Cavintont?
És szerintem lőszer is van benne. Telefonon úgy látomTalán most láthattuk először itthon az RCWS-t is felszerelve, nem? Vagy csak nem vettem be a Cavintont?
De az csak egy makett volt, rá is volt írva hogy "Dummy 001". Amit most látunk az meg remélhetőleg már egy működőképes.volt már rajta...2022-ben a Hősök terén...
Eg makettbe valószínű nem tesznek lőszert.De az csak egy makett volt, rá is volt írva hogy "Dummy 001". Amit most látunk az meg remélhetőleg már egy működőképes.
Valószínű.Géppuskákkal is lőttek?
hónapokig flangált működésképtelen gépágyúval. Szóval nem törvényszerű hogy az MSSA benne 50-essel működik...valószínű, de nem biztos!Eg makettbe valószínű nem tesznek lőszert.
Valószínű.
Lőtèr,lövèszet,lőszer,fegyver.
Ezt ha összeadjuk ....
Ha van benne lőszer, nèzd meg.hónapokig flangált működésképtelen gépágyúval. Szóval nem törvényszerű hogy az MSSA benne 50-essel működik...valószínű, de nem biztos!
Egy Spike lövészetet lenne még jó látni!
A grúz védelmi miniszternek mutogattak. Talán nem véletlenül jött....
Remélem ha tesznek fel nem ilyen 1 perces szutykot tesznek felRemélem tesznek majd fel videót is
Inkább legyen 1 perces de az normális legyen normálisRemélem ha tesznek fel nem ilyen 1 perces szutykot tesznek fel