J-20 (Chengdu, Kína)

Tényleg, nézd már meg az F-35-ről készült elemzést amit beraktam. Most, ha valaki kitalálja, hogy szerinte a "harcászatilag releváns" szögtartomány mondjuk +-45 fok és számol egy átlagot, ott is kijön egy meglepően nagy szám, mert benne lesz az a két felvillanás 35 foknál.
Ennek mi értelme lenne? Most akkor kaptál egy gyakorlatilag használható értéket? Hát nem.

Ezen kívül továbbra is az lenne a minimum, hogy egy ilyen igen erős állításra hozol forrást is.

(Az egyértelmű, hogy az F-35-nek jobbak a jellemzői, erről nem kell győzködni.)
Arról nem beszélve, h hálózat alapú hadviselés-adatmegosztás kapcsán lassan mindegy, h lopakodó vagy sem (megtámogatva hazai pályán olyan szenzorikával, amit lehetetlen kicselezni: hang, mágneses, stb.).

53198064345_2ea2fb1949_k.jpg

Kínai nyilatkozat : "Ez az első év, amikor több 5. generációs repülőgépet szereztünk be, mint az Egyesült Államok"
Idén az amerikaik 97 f-35 szereztek be míg a kínai idei termelés már 120 db azért nyilatkozták azt pár hónappal ezelőtt hogy 2025-végégre 500 j-20 lesz .

Az elmúlt 15 évben sem a j-10 sem a j-11 nem szereztek be ilyen ütemben

Azt írják ws-15
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Az biztos hogy ilyen erős utánégetőlángot a típustól, nappali fényben még nem nagyon láttunk. Az F-35-ös, de különösen a Typhoon hajtóműve ilyen, de a korábbi orosz és kínai hajtóművek a J-20-asban nagyon nem. Ez szeritem is már a WS-15-ös lesz.

Az biztos hogy ilyen erős utánégetőlángot a típustól, nappali fényben még nem nagyon láttunk. Az F-35-ös, de különösen a Typhoon hajtóműve ilyen, de a korábbi orosz és kínai hajtóművek a J-20-asban nagyon nem. Ez szeritem is már a WS-15-ös lesz.
Hanggal

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nem olyan régi elemzés, hogy kb hány darab J-20 lett legyártva mostanáig.

• Tetszik
Reactions: endre and Roni

• Tetszik
Reactions: fishbed