Humor (csak haditechnikával kapcsolatos)

Ha én nem lopom el, akkor majd ellopja más! Különben is, a népé, nem? Hát én csak a saját részemet vettem ki belőle! Ha nem veszem el, akkor a családomat lopom meg!

Ezt amúgy (ezt sem) nem viccnek szántam, hanem társadalomkritikának.
Vagy két generáció nőtt így fel, hihetetlen károkat okozva.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Gyorshadtest:

ead19b8e3da6e46cb89c4d9054dad56d.jpg

Ez egy 8-9 emeletes magas labda volt! Így meg még nagyobbat szólt @Bálint gegje.
Én nyitott vagyok a vitára, mások véleményére, értékelem ha rávilágítanak a tévedéseimre. Az álcafestéssel kapcsolatos véleményemet igyekeztem megalapozni, hivatásos katonák hozzászólásaival alátámasztani. Ellenben a te, kizárólag alakmásításra alapozott tézised egyáltalán nem állja meg a helyét.
De nincs ezzel semmi baj. Viszont önkéntes témafelelőst játszol, próbálod nevetségessé tenni a másikat, így tematizálva kérdést.
Ráadásul rendszeresen indokolatlanul felhozva újra és újra.

Ez a kedvenc részem a kommentben. Több szempontból is.
De ezt te nem biztos, hogy felfogod.
:oops:
Lapozzunk!
Pont erről beszélek. Személyeskedsz és próbálod alázni a másikat.
Ha ugyanolyan stílusban válaszolna az ember, ahogyan te teszed azt, akkor egy óvoda szintjére sűlyedne a fórum.

Már ott van kb 3 éve.
Most akkor cowboy, vagy drover?
Vagy miről is megy a téma a Magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai topicban? Van értelme oda bemmeni?
Szerintem beszéljünk most egy kicsit arról, hogy egy már véglegesítet Honvédségi álcázómintát majd a HTKA fórum egyik igen elszánt hobbista tagja majd jól megváltoztat. És nem adja fel. Mert szerinte az úgy nem jó.
Igazság szerint ennek a témának itt már sokkal jobb helye van, mint ott.
A drága fórumtárs, meg hátha észreveszi végre, hogy teremtet egy visszatérő belső poént, amin röhögni kell, és nem komolyan venni. Vagy engem látsz sarokban sírni, mert nem lett itthon "cukikocka"? :cool:
Bár néha negan még felsír a Kfir miatt.
Ha csak a Biztpol topikokban és a nemzetközi geopolitikában folyó eseményeken pörögne mindenki, akkor lehetne indítani öngyijelölt, önsegélyező és prepper baráti kört is.