Megtisztelő (ha annak szántad !), de az én náthás varázsgömböm elsősorban csak arra van, hogy a kis "naívságaimat" előadjam, és ne süllyedjünk végképp az unalom depressziójába.Meg valami hatalmas mázlista is! Többször kifejtettem itt...te megírsz valamit ami után egyből kb. 70 oldalon át a totális ellenkezőjén vitatkozik mindenki kivéve Krissst aki csak sejtet..aztán tényleg megtörténik amit megjósoltál/tippeltél/kalkuláltál, de már senki nem foglalkozik vele (persze csakazért se!)...és mindig neked kell visszakeresned (pedig tudják ám jól), hogy hoppá ezt 60-70 oldallal ezelőtt megjósoltam, kiszámítottam basszátok meg stb. Erre kapsz néhány likeot (de ilyen megvetően odabasszák 3an 4en) majd jön a következő téma és írod hogy mi lesz és írják az nem az nem lehet, sőt ne is legyen...és így megy újabb 70 oldalon át
Ha mégis bejön, akkor az csakis a fékezhetetlen zsenialitásomnak köszönhető, és semmi köze a "ráhibáztam" faktornak.
Én vagyok az idegesítő optimista civil, aki ugyan rendlekezik némi tapasztalattal több terülten (meg érdekel több témakör is), de csak a civil logika alapján tudok kombinálni. Aztán szépen le vagyok hurrogva.
De nem adom fel!