![]()
HX3 önjáró löveg – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Ránézésre is Rába H széria ))
![]()
Rába H14 – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Eredetileg igy nézett ki a Rába H14.Amit ma Rába H sorozatnak ismertek,az valójában helyi összeszerelésű MAN.Csak nevében Rába H.
![]()
HX3 önjáró löveg – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Ránézésre is Rába H széria ))
![]()
Rába H14 – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Nem teljesen, mert a motor és a kabinon kívül minden itthon készült ha jól tudom.Eredetileg igy nézett ki a Rába H14.Amit ma Rába H sorozatnak ismertek,az valójában helyi összeszerelésű MAN.Csak nevében Rába H.
HX3 nincs kizárva (?)
Rába beszállitója a MAN-nek.Amit kint gyártanak HX-et,abban is van Rába gyártású alkatrész.Rába a kevés megmaradt valódi ipari kapacitásunk egyikeNem teljesen, mert a motor és a kabinon kívül minden itthon készült ha jól tudom.
Ehhez Rába pl. a hatalmas hiteleivel relatíve kicsi.Elvileg nincs, de ez a sztori a Gidran közös gyártásáról szól. Itt már csak több százas nagyságrendben lehet gondolkodni.
A korábbi tervek alapján több, mint 300 darab rendelése valószínű. Ez alatt nem gazdaságos, a török pár tucat rendelés esetén nem ad részt az üzletből.
Festéshez meg nem kell a Rába.
HX 3 esetén ugyan ez. Az RM nem ruház be, nem ad át technológiát pár tucat teherautóért.
Ha nemzeti hadiipar kell, akkor bizony hosszútávú koncepció mentén már az elején bele kell rakni a pénzt.
A Gidran tököléssel sokat buktunk időben és pénzben is. Minél nagyobb a szerződött mennyiség, annál nagyobb lehet a hazai hozzáadott érték.
Az MH meg már 30 éve várja ezeket az eszközöket, nincs miért tökölni tovább.
Reméljük beindul mindkettő, mert ezek nélkül a többi képesség sem működik. A szerződés aláírása után még 2-3 év, amíg megjön az eszköz, mindjárt 24 van.
GidranEhhez Rába pl. a hatalmas hiteleivel relatíve kicsi.
Szerintem a Gibránhoz is .
Szóval nagyon ködös a történet így.
Hx3 futómű Rába, nem ?
![]()
Eredetileg igy nézett ki a Rába H14.Amit ma Rába H sorozatnak ismertek,az valójában helyi összeszerelésű MAN.Csak nevében Rába H.
A Rába jelen állás szerint a Gidránt fogja gyártani a többi majd kiderülEhhez Rába pl. a hatalmas hiteleivel relatíve kicsi.
Hx3 futómű Rába, nem ?
Értem én !A Rába jelen állás szerint a Gidránt fogja gyártani a többi majd kiderül
Feltőkésíti az állam meg most adnak el a jó nagy területet GyőrbenMost tud ennyit a Rába eszement nagyságú hitellel, 1300 dolgozóval gyakorlatilag +0 jelképes eredménnyel.
Ez tőkebevonás és (jól képzett !) munkaerő nélkül nem fog menni neki !
Kiestek a németekKaposvár miért illetve mitől "dőltbe" ?
Kaposvár nem dölt be ugyan azt foglya csinálni mintt eddig csinált integrál. (eddig sem csinált mást) komplexummá faragja a kocsikatÉrtem én !
De Gidránt 50-70 mrd értékben ?
Most tud ennyit a Rába eszement nagyságú hitellel, 1300 dolgozóval gyakorlatilag +0 jelképes eredménnyel.
Kaposvár miért illetve mitől "dőltbe" ?
hátttőőőőKaposvár nem dölt be ugyan azt foglya csinálni mintt eddig csinált integrál. (eddig sem csinált mást) komplexummá faragja a kocsikat
Ehhez Rába pl. a hatalmas hiteleivel relatíve kicsi.
Hx3 futómű Rába, nem ?
Lesz kari ajándék.Lesz még a rábával egyéb is. Hamarosan kibújik az is.
Az.H sorozat nagyobb gépeinek mintapéldányai Kamaz fülkések voltak.Ez egy Kamaz fülke, nem?
Giránon kívül valamit még gyártani fog a Rába
Hogymi?Értem én !
De Gidránt 50-70 mrd értékben ?
Most tud ennyit a Rába eszement nagyságú hitellel, 1300 dolgozóval gyakorlatilag +0 jelképes eredménnyel.
Kaposvár miért illetve mitől "dőltbe" ?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..