Én nem a sorozás elől menekülőkre gondoltam, az egyszeri eset, bár inkább nem tízezrek, hanem százezrek voltak. A gazdasági kivándorlókra gondoltam. ( ez sztem egy jó indikátor, hol nagyobb az életszínvonal) Amit sikerült lenyomnia Putyinnak, de a 2010-es évek gazdasági stagnálása után újra nőtt. Én azt tippelem, ez a háború után újra beindul.Ez megint nettó ostobaság. Le lett vezetve,nem az oroszok,hanem a nyugati újságírók által lett publikálva. Kik is mentek el az oroszoktól? A liberális elit jó része,a hozzájuk kötődő kör,és nagyjából 20-30 ezer olyan fiatal,akik a sorozás elől pattantak le. A muszlim bevándorlók okozta gondok meg eléggé álságos tőled,mert nem teszed hozzá,hogy nyugaton ez a probléma már lassan robban. Amúgy utána lehet nézni,még neked is,hogy annó a vietnami háború elől csak Kanadába 55 ezer amerikai fiatal ment át. Sőt még az iraki invázió idején 5500 amerikai katona dezertált Kanadába. Pedig azok már szerződéses katonák voltak. Olvass többet!
És fordítva, a nyugati bevándorlás jelentéktelen volt Tehát hiába vannak Nyugaton nagy gondok az életszínvonalbeli szakadék még nagy. Bár ez mindig megvolt, nem Putyin hibája.
Ez a fenti kivándorlás együtt a muszlim belső bevándorlással a városokba jelentős feszkót okozhat. És attól még, hogy Nyugaton elqrták, Moszkvában sem lesz egyszerű. Nem kell nekem a Nyugatot ahhoz kedvelnem, hogy Putyint bíráljam.