Erre toljad inkább AJVÉÉÉÉÉJó lenne, ha nem zavarnál meg, amikor ezt a pajeszos tipegős-topogóst gyakorlom táncolgatni itt magamnak a tv előt!![]()
Erre toljad inkább AJVÉÉÉÉÉJó lenne, ha nem zavarnál meg, amikor ezt a pajeszos tipegős-topogóst gyakorlom táncolgatni itt magamnak a tv előt!![]()
Jaaaah, de kurva jó lenne a 24-et combnyaktöréssel nyitni!Erre toljad inkább AJVÉÉÉÉÉ

De remélem mindezt autentikusan, teljes menetfelszerelésben.Jó lenne, ha nem zavarnál meg, amikor ezt a pajeszos tipegős-topogóst gyakorlom táncolgatni itt magamnak a tv előt!![]()
Nesze itt egy chilei MarschDe remélem mindezt autentikusan, teljes menetfelszerelésben.

Lehajolsz a szappanért?A szokásos @sixtus és @reich_und_roll buzulás megy a topikban ahol @SirHiggins tartja a gyertyát?! @Flamand meg a kamerát! Boldog Új Évet!![]()
BUÉK!!!!!!Lehajolsz a szappanért?BUÉK!!!!!!
Anno néztem, amíg Zubin Mehta vezényelte.Ki nézi az újévi koncertet?
Szerintem jobb volt, amikor az unokatesója, Amfeta Min vezette.Anno néztem, amíg Zubin Mehta vezényelte.
420Szerintem jobb volt, amikor az unokatesója, Amfeta Min vezette.
Ez nem tudom mifaszom, de magam a David Lane féle 14-és számot kedvelem…

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..