Zenebutik

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 977
26 873
113
Még szerencse, hogy Erzsi mama már nem látja ezt a szörnyű pálfordulásodat, így csak a belterjes kapafogúaknak kell szomorkodniuk, hogy amiképpen elvesztették imádott birodalmukat úgy most a juniondzsekkktől merevedést kapó legnagyobb önkéntes felszopójuk is a múlt homályába vész el. Náluk már csak a kispicicicák a szomorúbbak, akiket szintén kiszorított a szívedből az újdonsült pajesz és jármülke kontrolálhatatlan imádata.
@Flamand és @sixtus kollégákkal érdeklődve figyeljük, hogy mikor találod majd meg magadban esetleg a niloták (idegileg kevésbé kiképzetteknek írom, hogy ez egy felső-nílusi néger törzs) utolsó utolsó élő képviselőjét vagy esetleg leszel a kiang népcsoport feltétlen híve és a buddhizmus legnagyobb hívője ezáltal pedig a fújfújkína és sárga veszedelem legnagyobb harcosa.

Ps. Amúgy jó étvágyat nekünk, neked pedig hajrá macesz gombóc! ;)
Ajvé, córesz van? :D
Nekem gond nélkül megfér egymás mellett a két elköteleződés :p
Noch dazu a multikulti lipsibritcionikatolizmusban az a jó, hogy karácsony is van.
De már most tele a 'szom vele. Elromlott a robotgép, kézzel kellett nyújtani a beiglitésztát :/

ps: amúgy szerintem meg jó kis dalocska.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 667
26 054
113
Ajvé, córesz van? :D
Nekem gond nélkül megfér egymás mellett a két elköteleződés :p
Noch dazu a multikulti lipsibritcionikatolizmusban az a jó, hogy karácsony is van.
De már most tele a 'szom vele. Elromlott a robotgép, kézzel kellett nyújtani a beiglitésztát :/

ps: amúgy szerintem meg jó kis dalocska.
Amúgy teljesen sötét vagy… nem elromlott, csak szombat lévén nyugalomnapot tart. Próbáld holnap. :D

Ps. Amúgy egy kis tésztagyúrástól nem nyervognál, ha nem elsatnyult vízisikló izomzatod lenne… :D

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 572
18 966
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Az esti bulira készülök! Sztem 9 körül családi banzáj után lemegyek a kis vendéglátóipari egységbe, berakom yt-on a nagy tv-re, hadd szóljon, és reménykedek benne, hogy majd sokan csatlakoznak a bulihoz :D
Ui: Ha holnap nem írok semmit lehet gyanakodni hogy nem csatlakoztak hozzám :(
@SirHiggins jó bulikázást neked is.. :) Aztán kóser legyen a bejgli :D

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 977
26 873
113
Az esti bulira készülök! Sztem 9 körül családi banzáj után lemegyek a kis vendéglátóipari egységbe, berakom yt-on a nagy tv-re, hadd szóljon, és reménykedek benne, hogy majd sokan csatlakoznak a bulihoz :D
Ui: Ha holnap nem írok semmit lehet gyanakodni hogy nem csatlakoztak hozzám :(
Vagy éppen azért nem írsz, mert reggel már mész körülmetélkedni :D

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: sixtus and Flamand

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 667
26 054
113
Ezzel a csodálatos, és friss szerzeménnyel példaképemtől szeretnék barcsijaimnak :), @reich_und_roll -nak, és @Flamand szakasztársamnak Nagyon Boldog Karit kivcsizni :D
Soha nem hittem volna, hogy előbb teszlek téged ignore-ra, mint a szloták majmot… :D

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 572
18 966
113
Soha nem hittem volna, hogy előbb teszlek téged ignore-ra, mint a szloták majmot… :D
Nesze neked Karácsonyi kedvesség! Neked semmi se jó már @reich_und_roll ??? Kiteszem a lelkem a jókedvedért, és ez a hála. UTÁLLAK! :p
Majd amikor sok év múlva megkérdezik hogy mit kapott tőled Sixtus 23 Karijára ajcsinak, akkor is mond büszkén, hogy ignore-t :D

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 667
26 054
113
Nesze neked Karácsonyi kedvesség! Neked semmi se jó már @reich_und_roll ??? Kiteszem a lelkem a jókedvedért, és ez a hála. UTÁLLAK! :p
Ha valóban karácsonyi kedveskedést szeretnél produkálni nekem, akkor kipakolod a 10-12 darab 2 ujjnyi vastag bejglit meg a fél liter Chivas-Redbull combinációt egy behűtött korsóba és szépen elcsöndesedsz magadnak, a nap hátralévő felében békén hagyod apát… :D

• Szomorú
Reactions: sixtus

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 977
26 873
113
Ezzel a csodálatos, és friss szerzeménnyel példaképemtől szeretnék barcsijaimnak :), @reich_und_roll -nak, és @Flamand szakasztársamnak Nagyon Boldog Karit kivcsizni :D
Ez zsidó muzsikáért kiált. Megtorló jelleggel.

• Vicces

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 667
26 054
113
Most már kicsit elpihenhetnél Jákob rabbi…
Gondolom megy az angol nyelv, mert tanulságos kis nóta:

• Tetszik

Flamand

Well-Known Member
2021. augusztus 26.
4 594
21 933
113

Hortator

Well-Known Member
2019. június 27.
1 047
3 877
113
Egy jó film egyik szükséges alkotóeleme a "hátamonvégigszaladb.megahideg" zene:
Extended cut remix, ami még emeli is az amúgy is kiemelkedő színvonalat, a név alapján úgy tűnik, hogy egy magyartól (?):

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 977
26 873
113
Nem ismerem, de tuti rossz linket tett be a Szőr mert se nem kiabálta, hogy Mazel Tov, se táncolni nem kezdett el miközben a többi kis móka miki beugrándozik, hogy hava nagila hava…

Nem venném a lelkemre hogy csalódnod kelljen.

• Vicces
Reactions: Flamand

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
2 572
18 966
113
Hogy legyen vmi normális is és ne csak Jákob Rabbi tolja a ritmust :D Komlói csapat, itt van a közelben...ezt a muzsikájukat imádom... mindig elvarázsol ... @reich_und_roll tudom nem a Te zenéd, de egyrészt jobb talán de csak egy picivel MC Istinél, másrészt Pécsen nőttem fel fösuli stb, és az ottani kultúrát egyszerűen imádom!

• Tetszik
Reactions: Luthero

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 667
26 054
113
Hogy legyen vmi normális is és ne csak Jákob Rabbi tolja a ritmust :D Komlói csapat, itt van a közelben...ezt a muzsikájukat imádom... mindig elvarázsol ... @reich_und_roll tudom nem a Te zenéd, de egyrészt jobb talán de csak egy picivel MC Istinél, másrészt Pécsen nőttem fel fösuli stb, és az ottani kultúrát egyszerűen imádom!
Jó lenne, ha nem zavarnál meg, amikor ezt a pajeszos tipegős-topogóst gyakorlom táncolgatni itt magamnak a tv előt! :D