Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a kedvencem tőlük
Barikámnak @reich_und_roll -nak, hogy valami minőségit is hallgasson ma este...
Nem merek rágondolni hogy a 88 mit jelent Irulnék pirulnék...viszont azt hallom hogy az egész csapatnak beszorult a lába, vagy ráesett egy gitár, vagy az erősítő, gondolom azért kiabálnakTyötyikém a minőségi valahol itt kezdődött és talán 2006-2007-et írhattak.
Haver… Mosonmagyaróvár mellett az autópály lévô MOL kútnál próbáltam ebedélni… elindítottam ezt a valamit és mindenki táncol!Mivel hétvége, van ezért szeretném ajánlani Máj Févörit előadómat barikámnak @reich_und_roll -nak, és támogatómnak és rajongómnak, @Flamand -nak, remélem nekik is ugyanolyan orgasztikus zenei élményt, és intellektuális felüdülést nyújt mint nekem. Szívesen! Örülök hogy hozzájárulhattam a szebb vasárnapotokhoz...
Ez nem a zene, vagy MC Isti miatt van, vagy nem miattam.... @reich_und_roll .... hanem azért mert bementél, megláttak, és számukra is kiderült, hogy nincs Isten, csak @reich_und_roll !!! EnnyiHaver… Mosonmagyaróvár mellett az autópály lévô MOL kútnál próbáltam ebedélni… elindítottam ezt a valamit és mindenki táncol!
Akkor mindkettőtöknek küldeném ezt az örökbecsű felvételt.Ez nem a zene, vagy MC Isti miatt van, vagy nem miattam.... @reich_und_roll .... hanem azért mert bementél, megláttak, és számukra is kiderült, hogy nincs Isten, csak @reich_und_roll !!! Ennyi
Elhatárolódom tőletek! Veletek ellentétben teljesen elutasítom az igazi nemzetiszocializmust, és sose rajongtam Jochen Peiper-ért...továbbá teljesen elhatárolódom minden eszemeiségétől!!! Jah és végül! Nyilván mindketten szégyelljétek mélységesen magatokatAkkor mindkettőtöknek küldeném ezt az örökbecsű felvételt.
Akkor mindkettőtöknek küldeném ezt az örökbecsű felvételt.
Úúúgy hiányoztál! Egyenlőre még nem tudom mi a rosszabb, a sok juniondzsekkkes bármid vagy ez az új 6ágú hobbid?!
Úúúgy hiányoztál! Egyenlőre még nem tudom mi a rosszabb, a sok juniondzsekkkes bármid vagy ez az új 6ágú hobbid?!
Köszönjük, hogy megosztottad ezt a remek képet. Nagyjából egy alig közepes általános iskolában is így vezeti fel ezt a tanárnő:
Most meg meva'. Előbb még megvolt a humorérzéked. SzerintedKöszönjük, hogy megosztottad ezt a remek képet. Nagyjából egy alig közepes általános iskolában is így vezeti fel ezt a tanárnő:
Kedves gyerekek! A mai órán Szőr(nyű) Higginsz alkotásáról fogunk beszélgetni, melynek címe: Mindig van lejjebb.
Továbbra is egy kétlábonjáróhumorérzék vagyok.Most meg meva'. Előbb még megvolt a humorérzéked. Szerinted