Kb két napja vótmá, reméltem, hogy többet nem látom ezt a képet ...Csak semmi pánik, az új, forradalmi demokrácia már úton van ... felénk is..
Kivánságod parancs..Kb két napja vótmá, reméltem, hogy többet nem látom ezt a képet ...
Gyorsan az idézetből is kiszedtem, így a világ kicsit szebb hely lettKivánságod parancs..

Winetoo a Metoo testvére?Te is gyors vagy mint Winetoo..)

A karatézó zöldség! KrumpLee
Szép! Ez te vagy?Gyakorlás… én jó pár évet maketteztem és a festés terén folyamatos tanulás volt és azt mondom pár tucat német technika után, hogy talán közepesen tudtam mázolgatni. Dobok majd fel egy-két fotót, ha Mo-ra megyek, el van rakva pár darab a pincébe. A vasak után 12 cm-s Verlinden figurákat kezdtem el csinálni, az szerintem sokkal nehezebb és szerintem még közepes szintig se jutottam. Pl ilyetsmit:
![]()
Nekem ami a problémát jelentette, hogy iszonyú idő kell hozzá amiből nekem már nem volt.
Ne máár!!!A játékban csak olyanok vehetnek részt, akik nem idősebbek, mint Szlovákia!
Hogy hívják a kínai tűzoltót?
A spanyol c*gányt meg lopez de futaztánnakHogy hívják a kínai tűzoltót?
Telefonon...
Mert nem hagyható szó nélkül

A japán autóversenyzőt meg Kinyír a kanyarnakA spanyol c*gányt meg lopez de futaztánnak![]()
A kínai vesztes hadvezért meg Ki Fing Tunk.A japán autóversenyzőt meg Kinyír a kanyarnak
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..