[BIZTPOL] Jemen

Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság sztrájkjaiban meggyilkolt jemeniek temetései Szanaában

Úgy látom, katonák voltak az áldozatok!

agyvérzést kapok ettől a rendszeresen általad berakott sztrájktól, kényelmes a fordító és a ctrl c / ctrl v elhiszem, de kb 10 másodperc lenne kijavítani....

agyvérzést kapok ettől a rendszeresen általad berakott sztrájktól, kényelmes a fordító és a ctrl c / ctrl v elhiszem, de kb 10 másodperc lenne kijavítani....
Demokrácia van, akkor sztrájkolnak amikor akarnak. Mondjuk nem tudom mi köze a sztrájknak a háborúhoz. :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: ms07
ugye ugye én írtam hogy ha az izraeliek nem jól reagálják le a helyzetet abból nagy bajok lessznek europába. Ahogy jement is írtam... amúgy még lehetne megoldás a jövőbeni problémákra de nekem már nincs kedvem a billentyűzetet nyomkodni és értelmetlen vitákat folytatni egy két fanatikussal csak mert egy egy pontja a szövegnek sérti az érzelmi kötődéseit.

ugye ugye én írtam hogy ha az izraeliek nem jól reagálják le a helyzetet abból nagy bajok lessznek europába. Ahogy jement is írtam... amúgy még lehetne megoldás a jövőbeni problémákra de nekem már nincs kedvem a billentyűzetet nyomkodni és értelmetlen vitákat folytatni egy két fanatikussal csak mert egy egy pontja a szövegnek sérti az érzelmi kötődéseit.
Csak nyugodtan ird le

Amerika vagy basszon oda rendesen ha úgy gondolja vagy tejeljen ha balfasz. Ez a köztes megoldás Debill Joetól a legrosszabb. Csak eszkalálódik a szitu, nem megoldódik.
Ez a lényeg..... minél tovább kell húzni plusz erre rá fog rakodni elhúzodás esetén némi olaj/gáz ár emelkedés. Ráadásul előbb vagy utóbb a husszik is meg fogják kapni ill be fogják szerezni a komolyabb cirkáló rakétákat ill dronokat.... ne feledjük egy emelkedett olajár irának is jól jönne a szankcioktól függetlenül.

Csak nyugodtan ird le
a megoldásokat ami nekünk itt a kárpátmedencébe ha nem is teljes megúszást de hogy másokhoz képest hatalmas lépés előnyökbe legyünk nem írom le itt.

De azt leírom hogy néhány száz jólképzett zsoldossal akik a migránsokra rátelepedve műveleteket hajtanának végre Ceutába europa alhasi sérülésébe a belei ontódnának a padlóra és ezzel reszelni lehetne a komplett EU-t. Ennek a rizikója jelenleg alacsony de soha nem lehet kizárni hogy valakinek eszébejusson és meglépje ilyen helyzetbe. sak fűszernek itthagyva.

ne feledjük jelenleg a földközi 3 bejáratából 2 zárva ha nem is teljesen.

⚡⚡️The Houthis released a threatening video and said they would attack all American ships in the Red Sea: both military and commercial.

And the video is good⚡⚡

• Tetszik
Reactions: tong djagbu