Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem sima tengerészek voltak,hanem SEAL kommandó
Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság sztrájkjaiban meggyilkolt jemeniek temetései Szanaában
Úgy látom, katonák voltak az áldozatok!
Faxa, tehát a "húszi lazadok elleni legicsapasok" miatt. És ehhez még a boszme német meg holland meg dan(?) ott aszisztal...https://www.portfolio.hu/global/20240115/egyre-kockazatosabb-a-helyzet-lepett-katar-662851
"Katar leállítja az LNG-tartályhajók közlekedését a Bab el-Mandeb-szoros közelében a jemeni húszi lázadók elleni amerikai légicsapásokat követő megnövekedett kockázatok közepette - írta meg a Bloomberg."
Demokrácia van, akkor sztrájkolnak amikor akarnak. Mondjuk nem tudom mi köze a sztrájknak a háborúhoz.agyvérzést kapok ettől a rendszeresen általad berakott sztrájktól, kényelmes a fordító és a ctrl c / ctrl v elhiszem, de kb 10 másodperc lenne kijavítani....
Mennek körbe.nemértem ... ez most valami tragikomédia ?
Azért nem küld Katar LNG-t, mert a végén még megvédik, oszttantan célba jut ?
Csak nyugodtan ird leugye ugye én írtam hogy ha az izraeliek nem jól reagálják le a helyzetet abból nagy bajok lessznek europába. Ahogy jement is írtam... amúgy még lehetne megoldás a jövőbeni problémákra de nekem már nincs kedvem a billentyűzetet nyomkodni és értelmetlen vitákat folytatni egy két fanatikussal csak mert egy egy pontja a szövegnek sérti az érzelmi kötődéseit.
Ez a lényeg..... minél tovább kell húzni plusz erre rá fog rakodni elhúzodás esetén némi olaj/gáz ár emelkedés. Ráadásul előbb vagy utóbb a husszik is meg fogják kapni ill be fogják szerezni a komolyabb cirkáló rakétákat ill dronokat.... ne feledjük egy emelkedett olajár irának is jól jönne a szankcioktól függetlenül.Amerika vagy basszon oda rendesen ha úgy gondolja vagy tejeljen ha balfasz. Ez a köztes megoldás Debill Joetól a legrosszabb. Csak eszkalálódik a szitu, nem megoldódik.
a megoldásokat ami nekünk itt a kárpátmedencébe ha nem is teljes megúszást de hogy másokhoz képest hatalmas lépés előnyökbe legyünk nem írom le itt.Csak nyugodtan ird le