az a szavidőIgen. Az 5 év garancia feltétlenül életbevágó, egy olyan drón esetében, aminek a hasa alá egy vascsavarokkal töltött pillepalackot szigetelőszallagozol...
![]()

az a szavidőIgen. Az 5 év garancia feltétlenül életbevágó, egy olyan drón esetében, aminek a hasa alá egy vascsavarokkal töltött pillepalackot szigetelőszallagozol...
![]()

Azt hittem, hogy poén, de nem
Alibabán öngyilkos szerű drónokat lehet rendelni.
Nem úgy árúlják, mint öngyilkos drónt, de a paramétereiből kiindulva, eléggé ott mozog.

Évek óta, de ez nagyon drága. Hallottam már olyanról aki szerint Facebook-csoportokban sokkal olcsóbban adják és nagyon készségesekAzt hittem, hogy poén, de nem
Nem úgy árúlják, mint öngyilkos drónt, de a paramétereiből kiindulva, eléggé ott mozog.

Biztos örülne a bátyám,ha a Facebookján keresztül rendelnékÉvek óta, de ez nagyon drága. Hallottam már olyanról aki szerint Facebook-csoportokban sokkal olcsóbban adják és nagyon készségesek![]()

Ajánlott olvasmány:
Azt hittem, hogy poén, de nem
igen páncélozott harcjárművet is lehet venni ott is és made in chinan lőszergyártógépsort is és számos fegyverzet hordozására alkalmas male uav t is. ez az öngyilkos dron szerelt töltet nélkül is várható volt. fel kellene hívni rá orbán öccsének figyelmét az árúlt kinai páncélozott harcjárműveket is itthon. biztonsági cégeknek elsősorba. vagy kell szólni Vizinének hogy a kínai ruhák mellé rendeljen már be pár db ot
Rendeltem egy tucatot. Szerintem észak felé fogom küldeni őketA hírek szerint valaki már lecsapot rájuk ...

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..