Gyorsan rákerestem és nem találtam (ez persze nem azt jelenti, hogy nincs). Azon agyaltam, hogy hány autógyártónak van saját roro hajója?
Úgy látom van valami netflixes sci-fi is az orosz-ukrán háborúról, amit az ukrán nyilatkozatok alapján forgatnak. És van aki azt nézi![]()
Kínai külügyminiszter: Tajvan sosem volt ország, és nem is lesz az
Büntetésre figyelmeztet a diplomata.index.hu
Látva az oroszok bukását ukrajnában ez volt a nagy szerencséjük ! Különben úgy járnak mint az oroszok ! Legalábbis letettek egy időre hogy megtámadják tajvant !

Bent van a cikkben, nyert a függetlenségpárti jelölt.Mi lett a taiwani választás vége?
Az eredmény hirdetésMi lett a taiwani választás vége?

Úgy kb. senkinek szerintem. Mindenki a Maerks, K-Line, Hoegh és hasonlók hajóit használja.Gyorsan rákerestem és nem találtam (ez persze nem azt jelenti, hogy nincs). Azon agyaltam, hogy hány autógyártónak van saját roro hajója?
Bent van a cikkben, nyert a függetlenségpárti jelölt.

Jo akkor legalább orosz módra megnovelik a jenkik szerint a 400milliard dolláros kiadást 800 milliárdra és még gyorsítanak az amúgy sem csigatempos gyártásonAkkor buli lesz.![]()
igen páncélozott harcjárművet is lehet venni ott is és made in chinan lőszergyártógépsort is és számos fegyverzet hordozására alkalmas male uav t is. ez az öngyilkos dron szerelt töltet nélkül is várható volt. fel kellene hívni rá orbán öccsének figyelmét az árúlt kinai páncélozott harcjárműveket is itthon. biztonsági cégeknek elsősorba. vagy kell szólni Vizinének hogy a kínai ruhák mellé rendeljen már be pár db otAzt hittem, hogy poén, de nem
Alibabán öngyilkos szerű drónokat lehet rendelni.
Nem úgy árúlják, mint öngyilkos drónt, de a paramétereiből kiindulva, eléggé ott mozog.
Miért válasszon minket?Érdemes rámenni a cég ali oldalára. Sajnos nem tudom beilleszeni a videót, lejjebb kell kicsit görgessetek ha látni akarjátok, de megéri.
![]()
404-Error
Find quality Manufacturers, Suppliers, Exporters, Importers, Buyers, Wholesalers, Products and Trade Leads from our award-winning International Trade Site. Import & Export on alibaba.comsunlipo.en.alibaba.com
Úgy látom megtaláltak egy piaci rést, a havi 50,000 darabot meg simán el is tudják adni.Érdemes rámenni a cég ali oldalára. Sajnos nem tudom beilleszeni a videót, lejjebb kell kicsit görgessetek ha látni akarjátok, de megéri.
![]()
404-Error
Find quality Manufacturers, Suppliers, Exporters, Importers, Buyers, Wholesalers, Products and Trade Leads from our award-winning International Trade Site. Import & Export on alibaba.comsunlipo.en.alibaba.com

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..