Gyorsan rákerestem és nem találtam (ez persze nem azt jelenti, hogy nincs). Azon agyaltam, hogy hány autógyártónak van saját roro hajója?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy látom van valami netflixes sci-fi is az orosz-ukrán háborúról, amit az ukrán nyilatkozatok alapján forgatnak. És van aki azt néziKínai külügyminiszter: Tajvan sosem volt ország, és nem is lesz az
Büntetésre figyelmeztet a diplomata.index.hu
Látva az oroszok bukását ukrajnában ez volt a nagy szerencséjük ! Különben úgy járnak mint az oroszok ! Legalábbis letettek egy időre hogy megtámadják tajvant !
Bent van a cikkben, nyert a függetlenségpárti jelölt.Mi lett a taiwani választás vége?
Az eredmény hirdetésMi lett a taiwani választás vége?
Úgy kb. senkinek szerintem. Mindenki a Maerks, K-Line, Hoegh és hasonlók hajóit használja.Gyorsan rákerestem és nem találtam (ez persze nem azt jelenti, hogy nincs). Azon agyaltam, hogy hány autógyártónak van saját roro hajója?
Bent van a cikkben, nyert a függetlenségpárti jelölt.
Jo akkor legalább orosz módra megnovelik a jenkik szerint a 400milliard dolláros kiadást 800 milliárdra és még gyorsítanak az amúgy sem csigatempos gyártásonAkkor buli lesz.
igen páncélozott harcjárművet is lehet venni ott is és made in chinan lőszergyártógépsort is és számos fegyverzet hordozására alkalmas male uav t is. ez az öngyilkos dron szerelt töltet nélkül is várható volt. fel kellene hívni rá orbán öccsének figyelmét az árúlt kinai páncélozott harcjárműveket is itthon. biztonsági cégeknek elsősorba. vagy kell szólni Vizinének hogy a kínai ruhák mellé rendeljen már be pár db otAzt hittem, hogy poén, de nem
Alibabán öngyilkos szerű drónokat lehet rendelni.
Nem úgy árúlják, mint öngyilkos drónt, de a paramétereiből kiindulva, eléggé ott mozog.
Miért válasszon minket?Érdemes rámenni a cég ali oldalára. Sajnos nem tudom beilleszeni a videót, lejjebb kell kicsit görgessetek ha látni akarjátok, de megéri.
Alibaba Manufacturer Directory - Suppliers, Manufacturers, Exporters & Importers
sunlipo.en.alibaba.com
Úgy látom megtaláltak egy piaci rést, a havi 50,000 darabot meg simán el is tudják adni.Érdemes rámenni a cég ali oldalára. Sajnos nem tudom beilleszeni a videót, lejjebb kell kicsit görgessetek ha látni akarjátok, de megéri.
Alibaba Manufacturer Directory - Suppliers, Manufacturers, Exporters & Importers
sunlipo.en.alibaba.com