Társadalmi folyamatok

Ez a jelenlegi helyzet:
420095660_760064989349941_8344824453845089278_n.jpg

Nem tudom, hogy volt-e. Összefoglaló az Epstein ügyről:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"A kis falvak iskoláiban már csak elvétve akad szakos tanár, a természettudományos tárgyakat pedig végképp nincs, akitől megtanulhatnák a gyerekek. Míg az állam a kis iskolák bezárásában, a központosításban és a tantárgyak összevonásában látja a megoldást, addig az idén 35. születésnapját ünneplő Magyar Máltai Szeretetszolgálat épp ellenkezőleg: a szervezet elviszi őket a képzésre. Bemutatjuk az iskolamodellt, amelyben a tanároknak az államival megegyező bérek ellenére sem jutott eszükbe sztrájkolni."

Ez a jelenlegi helyzet:
420095660_760064989349941_8344824453845089278_n.jpg
Honnan tudod, hogy elötte volt-e nekik egy 40 perces művészettörténeti fejtágító a festményről?
:)
Sajnos, ennyi idősen én és az osztálytársaim sem voltunk különbek, csak nekünk nem volt okostelefonunk.
Baromira untam a múzeumokat, csak a diorámák meg a páncélok, fegyverek érdekeltek. A művészet felejtős volt akkoriban.

Nagy dicsőség nekünk, hogy csak pár évvel utánuk megyünk a levesbe :(

Helyi doktor ismerős mondta, hogy Borsodban már minden második járőr C-kategóriájú. Az egyetemre is nyomnak be egy csomót, élből ingyen külön cigány kolival, ahol TASZ-os és Helsinki-bizottságos mentorok terelgetik őket.

Meg itt van ez is:

Helyi doktor ismerős mondta, hogy Borsodban már minden második járőr C-kategóriájú. Az egyetemre is nyomnak be egy csomót, élből ingyen külön cigány kolival, ahol TASZ-os és Helsinki-bizottságos mentorok terelgetik őket.

Meg itt van ez is:
Igen, és ez hogy jön ahhoz, hogy a Svédek után pár évvel megyünk m is a levesbe ?

Szuper! Csak ne alkalmaznál kettős mércét!
Ha én a kézzel fogható bizonyítekokra alapozva következtetést vonok le az szennypropaganda.
Ha te ezzel szemben elméletet állítasz fel a "massza viselkedés kultúráját vizsgalva" (összefüggéseket állapítasz meg?!) akkor az vélemeny.

mi a konklúzió? Einsten esetében?
nem tudom a kövér számodra pejoratív jelző-e, de Chruchill és lányai esetében?
A következtetéseid csupán a propagandisták sugalmazott gondolatai, amiket te jóizűen habzsolsz.

De most már láthatod, hogy pont ez a különbség. Nekem van saját véleményem, neked meg megmondták, hogy mit gondolj.

Köszönöm.

Ennyi totojázást,én 3 sms után elvittem moziba az asszonyt, és már odafelé megvolt.
Balfékek....
:rolleyes:

Most tudtam meg a tévében, hogy migránsgettót akar csinálni az országból Brüsszel!

Tegnap csak angol nyelven tudtam Budapest belvárosban egy pékségben vásárolni, mert az eladó nem beszélt magyarul!

A dunakeszi bevásárlóközpontban szikhek sütik a hamburgert egy magyar cégnél.

Örülök, hogy megvédenek!

Már nem tartok a cigányországtól, még a végén a cigányokkal együtt fogunk ezek ellen harcolni, ha így folytatódik ez...

"félreérthetetlenül elítélve a zsidók és a zsidósággal szembeni gyűlölet megnyilvánulásait, Istennel szembeni bűnhöz hasonlóan".

Az egyház elutasítja az antiszemitizmus és az antijudaizmus minden megnyilvánulását

Remek, és a judaisták mikor fogják elutasítani a keresztényellenesség minden megnyilvánulását?

Valahogy nem látom a viszonzást a kézcsókolgatásokra.