Csak nehogy beperelje őket ezért Mr. Carlson egy... khmm... Vidám vasárnapon.Ahogy nézem Tamásék nem zavartatták magukat és kidobták egyben magyarul

Csak nehogy beperelje őket ezért Mr. Carlson egy... khmm... Vidám vasárnapon.Ahogy nézem Tamásék nem zavartatták magukat és kidobták egyben magyarul

Pedig a cikknek van gazdája..., igazán csiszolhatott volna a gépi fordításon egy kicsit.A szokásos szar gépi fordítással. Persze ebben is van mondanivaló.
Jár a baba, jár.
Nekem is hasonló betegségem van, segíts már kicsit, mit is kellene most gondolnom magamról?
Ettől én is gonosz, egyheréjű, mindenrákos dublőr lettem?
Mi a cél ezzel? Szeretnétek a legalja emberi minőségeteket demonstrálni a magatok primitív módján azzal, hogy más ember betegségén vidultok?
Miben határozza meg egy nem mentális jellegű betegség a bármilyen irányú politikai teljesítményt?
Rooseweltet mikor kezditek majd kriplizni?
Nem kell a vihogós szmájli, elég annyi, hogy kussolj, te kripli, köszi.
102 milla63,5 milla másodszor![]()
A vén trottyos nemcsak Mexikó elnökének nevezte, hanem át is nevezte Sis-ről Bibi-reBiden beszélni nem tud papírról Putyin meg 1000 éves töriórát tart, soha nem válaszolnak mikor valaki kérdőre vonja a marhaságaikat valszeg fizetett trollok.
0:35-nél lehet hallani 
Az a netanyahu beceneveA vén trottyos nemcsak Mexikó elnökének nevezte, hanem át is nevezte Sis-ről Bibi-re![]()
0:35-nél lehet hallani
![]()
Látom átjött, hogy aki Bidenen röhög, az ne sírjon ha visszakézből kap a KGB-s.Látom minden átjött. Nem Biden nevetséges, hanem az idióták akik kirakták a demens nagyfatert a kirakatba.
De inkább szánalmasnak. Pont mint a primitív bunkó vergődéseitek, hogy bárkit magatok mellé rántsatok a szellemi nyomorotokba.
Semmit, mint ahogy rángó kezü-lábú KGB-ssel sem.Mi mást tudnánk vele kezdeni?
Van is min röhögni, mert még Castro lábnyomát sem éri el.Figyelj, te szerencsétlen. Reggeltől - estig Bidenen röhögtök, szóval ti vagytok az utolsók, akik hozzászólhattok. Köszi.
:Jól olvasható magyar felirattal:
Több részben teszik közzé.
Nem tudom, mert van hivatalos leirat, abból azért jól lehet dolgozni, hallás alapján fordítani plusz gépelni nagyon nehéz, az AfD-s képviselő felszólalásánál 15mp -et 2 perc alatt fordítottam + írtam le. Aztán amikor rájöttem, h van hozzá felirat, akkor már könnyebb volt. Jó, közben kikerestem a neveket gúglin, mert nem mindegyiket találta el az automatikus feliratkészítő.Már megnéztem éjjel az egészet a tucker oldalán (alvás helyett, én hülye), de elég gyorsan meglett. De minek több részben, ilyen lassan haladtak a feliratozással?
Tobb videó = tobb kattintás = tobb pénzMár megnéztem éjjel az egészet a tucker oldalán (alvás helyett, én hülye), de elég gyorsan meglett. De minek több részben, ilyen lassan haladtak a feliratozással?
Már megnéztem éjjel az egészet a tucker oldalán (alvás helyett, én hülye), de elég gyorsan meglett. De minek több részben, ilyen lassan haladtak a feliratozással?
Az Orbán -Tucker Carlsson interjú 129 millióig futott102 milla
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..