[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 170
32 459
113
Lesz egy valtozat valahol magyar feliratokkal(esetleg dabinggal) is valahol?
Kérdés mennyire repülnek rá Carlsonék és Muskék copyright szempontjából arra, ha valaki saját maga töltené fel YT-ra a feliratos/szinkronizált változatát. Mert van egy tippem, hogy gyorsan törölve lenne
Ahogy nézem Tamásék nem zavartatták magukat és kidobták egyben magyarul
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
5 376
14 281
113
Kérdés mennyire repülnek rá Carlsonék és Muskék copyright szempontjából arra, ha valaki saját maga töltené fel YT-ra a feliratos/szinkronizált változatát. Mert van egy tippem, hogy gyorsan törölve lenne

Ilyesmire gondoltam

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 793
15 203
113
Ahhoz képest hogy már hányszor meghalt,meg mindene is rákos,meg hogy csak egy dublőr,szerintem egészen jól tartja magát.

Hát, azért akad, ami jobban mukodhetne:

Ezzel a hosszú bevezetővel szerintem előtte, hogy nyugodtabban, tárgyilagosabban hallgassák.

Hitler mozdatása nem tudom, menyire célszeru. Komolyan azt hiszi, hogy elonyos számára rámutatni arra, menyire "ugyan abban a cipoben" járnak mindketten, mert "belé voltak kényszerítve" egy háborúba?

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: Halfdan and Robur

Robur

Well-Known Member
2018. április 9.
3 249
5 293
113
Hát, azért akad, ami jobban mukodhetne:

Jár a baba, jár.:)

• Tetszik
Reactions: SilvioD

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 542
12 788
113
Jár a baba, jár.:)

Nekem is hasonló betegségem van, segíts már kicsit, mit is kellene most gondolnom magamról?
Ettől én is gonosz, egyheréjű, mindenrákos dublőr lettem?

Mi a cél ezzel? Szeretnétek a legalja emberi minőségeteket demonstrálni a magatok primitív módján azzal, hogy más ember betegségén vidultok?
Miben határozza meg egy nem mentális jellegű betegség a bármilyen irányú politikai teljesítményt?
Rooseweltet mikor kezditek majd kriplizni?

Last edited by a moderator:

tomippo

Well-Known Member
2016. május 16.
3 394
10 788
113
Nekem is hasonló betegségem van, segíts már kicsit, mit is kellene most gondolnom magamról?
Ettől én is gonosz, egyheréjű, mindenrákos dublőr lettem?

Mi a cél ezzel? Szeretnétek a legalja emberi minőségeteket demonstrálni a magatok primitív módján azzal, hogy más ember betegségén vidultok?
Miben határozza meg egy nem mentális jellegű betegség a bármilyen irányú politikai teljesítményt?
Rooseweltet mikor kezditek majd kriplizni?

Nem kell a vihogós szmájli, elég annyi, hogy kussolj, te kripli, köszi.

Biden beszélni nem tud papírról Putyin meg 1000 éves töriórát tart, soha nem válaszolnak mikor valaki kérdőre vonja a marhaságaikat valszeg fizetett trollok.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 957
20 547
113
Biden beszélni nem tud papírról Putyin meg 1000 éves töriórát tart, soha nem válaszolnak mikor valaki kérdőre vonja a marhaságaikat valszeg fizetett trollok.

A vén trottyos nemcsak Mexikó elnökének nevezte, hanem át is nevezte Sis-ről Bibi-re :D :D 0:35-nél lehet hallani :D

Robur

Well-Known Member
2018. április 9.
3 249
5 293
113
Látom minden átjött. Nem Biden nevetséges, hanem az idióták akik kirakták a demens nagyfatert a kirakatba.
De inkább szánalmasnak. Pont mint a primitív bunkó vergődéseitek, hogy bárkit magatok mellé rántsatok a szellemi nyomorotokba.
Látom átjött, hogy aki Bidenen röhög, az ne sírjon ha visszakézből kap a KGB-s.

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 793
15 203
113
Putyin az interjú kozben bucselekményt kovetet el, mégpedig a nácizmus rehabilitációját, és ezért már fel is volt jelentve :oops: :

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 901
37 784
113
Jól olvasható magyar felirattal:
Több részben teszik közzé.

Már megnéztem éjjel az egészet a tucker oldalán (alvás helyett, én hülye), de elég gyorsan meglett. De minek több részben, ilyen lassan haladtak a feliratozással?

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 059
33 726
113
Már megnéztem éjjel az egészet a tucker oldalán (alvás helyett, én hülye), de elég gyorsan meglett. De minek több részben, ilyen lassan haladtak a feliratozással?
Nem tudom, mert van hivatalos leirat, abból azért jól lehet dolgozni, hallás alapján fordítani plusz gépelni nagyon nehéz, az AfD-s képviselő felszólalásánál 15mp -et 2 perc alatt fordítottam + írtam le. Aztán amikor rájöttem, h van hozzá felirat, akkor már könnyebb volt. Jó, közben kikerestem a neveket gúglin, mert nem mindegyiket találta el az automatikus feliratkészítő.