Tobb videó = tobb kattintás = tobb pénzMár megnéztem éjjel az egészet a tucker oldalán (alvás helyett, én hülye), de elég gyorsan meglett. De minek több részben, ilyen lassan haladtak a feliratozással?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tobb videó = tobb kattintás = tobb pénzMár megnéztem éjjel az egészet a tucker oldalán (alvás helyett, én hülye), de elég gyorsan meglett. De minek több részben, ilyen lassan haladtak a feliratozással?
Már megnéztem éjjel az egészet a tucker oldalán (alvás helyett, én hülye), de elég gyorsan meglett. De minek több részben, ilyen lassan haladtak a feliratozással?
Az Orbán -Tucker Carlsson interjú 129 millióig futott102 milla
Nekem is hasonló betegségem van, segíts már kicsit, mit is kellene most gondolnom magamról?
Ettől én is gonosz, egyheréjű, mindenrákos dublőr lettem?
Mi a cél ezzel? Szeretnétek a legalja emberi minőségeteket demonstrálni a magatok primitív módján azzal, hogy más ember betegségén vidultok?
Miben határozza meg egy nem mentális jellegű betegség a bármilyen irányú politikai teljesítményt?
Rooseweltet mikor kezditek majd kriplizni?
Annyit nem rugózott rajta, TC kérdezett bele többször:A 20. perc körül. Nem értem, miért rúgózott ilyen sokáig az interjúban az ukrajnai magyar kisebbségen. Talán az ukránokat akarta paráztatni egy kétfrontos háború lehetőségével?
dE mOzOg A lÁbA!Ahhoz képest hogy már hányszor meghalt,meg mindene is rákos,meg hogy csak egy dublőr,szerintem egészen jól tartja magát.
Szerintem inkább arra akart utalni, h mesterségesen összetákolt állam, és az ilyenek amint megpiszkálják őket, szétesnek. Ld Csehszlovákia, Jugoszlávia. Csak az amcsiknak ezt a párhuzamot is elő kell nekik rágni, mert maguktól nem fognak rájönni.Számomra az jött át, hogy nagyon tudatos döntés volt az elején ennyi időt áldozni a történelemre.
Nem azért, mert lényeges, hogy mi történt ezer évvel ezelőtt, hanem azért, hogy a nézőket közelebb vigye Putyinhoz emberileg.
Ha rögtön azzal kezd, hogy történelmileg a miénk, oszt kész, akkor minden billegő néző azonnal befeszül és mindent, amit később mond már feszülten, ellenkezve fogad. Ezzel a hosszú bevezetővel szerintem előtte, hogy nyugodtabban, tárgyilagosabban hallgassák.
Sőt, azt is megkockáztatom, hogy az értelmesebb amerikaiak számára ez érdekes. Az értelmetleneknek, akiket ez irritál, meg nagyjából mindegy.
Ne felejtsük el azt sem, hogy a 330 millió amerikai mellett megnézi majd még majd 1 milliárd (EU, Ausztrália, Új-Zéland, Korea, Japán) ember a nyugati érdekszférából, nem is beszélve a többi 6.5 milliárdról. Nekik ez teljesen mást fog jelenteni, mint az amerikaiaknak.
Igen, lehetett volna ütősebb.Nah, én meghallgattam az interjút. Voltak benne érdekes szösszenetek nemcsak a magyar rész, de inkább Putyin monológ volt, mint párbeszéd. Tucker sokkal jobb interjúkat csinál. Így unalmas lett.
Két fajta interjú van.Nah, én meghallgattam az interjút. Voltak benne érdekes szösszenetek nemcsak a magyar rész, de inkább Putyin monológ volt, mint párbeszéd. Tucker sokkal jobb interjúkat csinál. Így unalmas lett.
Igen, azt elismerem, hogy Amerikában néhány kijelentés , igazság Putyintól sokkoló lehetett.Két fajta interjú van.
1. Kérdés, majd az interjúalanyt hagyják válaszolni, de próbálják terelni, amire vagy hajlandó az interjúalany, vagy nem.
2. Ide-oda kérdezős interjú.
Ami még lehetséges e kettő kapcsán, erőszakosabban a saját narratíva felé terelés, a saját narratíva vagy egyfajta válasz kikényszerítése.
Ez utóbbiakat is lehet felkészülten csinálni, és lehet felkészületlenül.
Felkészületlenségre példa kb. az összes Szijjártó interjú nyugaton.
Ez egy meséltetős interjú volt, leginkább a Diana interjúhoz lehetne hasonlítani. Cél: kimondatni olyan dolgokat, ami fáj annak, akié a hatalom, és megkavarni azokkal az állóvizet.
Tucker részéről pedig ez egy Chrudinák féle interjú akart lenni, csak Tucker nem egy Chrudinák...
Viszont megvalósult az, hogy Putyin kimondott olyan dolgokat, amire Tuckernek szüksége volt. Pont arra készült, amire kellett:
Odavágott az "egyfajta igazságnak" amit a mainstream képvisel, és ezzel konkrétan f.szra húzta a mélyFOSt. Ez volt az elkészítésének oka, és ezt jól hozta is.
A német veszteségek 80%-a a keleti fronton keletkezett.Azért főleg a 2 vh.kaocsán a Szovjetunió szerepét nagyvonalúan kezelte.