[HUN] Hirtenberger Defence Systems Company (HDS) / HDT Védelmi Ipari Kft.

A miénkre gondoltam, nem voltam egyértelmű.
biztos vettünk - miért ne vettünk volna?
Pár ezer euró lehet egy ilyen kütyü szerintem - nem tétel. Kb. egy mobil telefonon is futtatható egy lőelemképző szoftver - ukrán katonáknál láttam hasonlót. GPS van a telón: beüti a célkoordinátákat az meg kidobja a beállításokat.
A HDS rendszere sem lehet sokkal bonyolultabb.

Gondolod nem maradt belőle....
Éktelen régi,IIvh-s av-k voltak azok.Vasziljoknak kellett volna váltani őket már a 86os hadrend szerint is.
Kevésbé van bent a köztudatban,de a 2B11 120 milis av-t is a DiGép gyártotta,és azt is betervezték már az MN idején a hadrendbe-de sose került hadrendbe az se.(pedig a csapatpróbáját is megcsinálták annak is,ahogy a vasziljokét is).
Most igy fejböl nem biztos,hogy jol irom,de az 2+3+1(zl méretű felderitő vegyes osztály) Hart féle dd hadrendbe (ami sose lett rendesen megvalósitva) ha jol emláóékszem a zl támogató részlegbe 4 2B11 és 4 Vasziljok volt tervezve.Század támogató részlegbe meg 2 Vasziljok (mindegyik önjáró kivitelben).37M 82 miliseket meg a tartalékos dd-ok kapták volna meg.(de volt olyan változat is,hogy az elsőlépcsős zl-ak is kapjanak plusz 4 db 37M av-t,a századaok is még plusz kettőt az öreg vasbol)