Tudja a tököm kaptak-e az ukránok hozzá.Ezekhez nem jött digitális irányítás, “Tablet”?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tudja a tököm kaptak-e az ukránok hozzá.Ezekhez nem jött digitális irányítás, “Tablet”?
szerintem a mieinkre gondolt...Tudja a tököm kaptak-e az ukránok hozzá.
De nem azokról szólt a beszélgetés.szerintem a mieinkre gondolt...
A miénkre gondoltam, nem voltam egyértelmű.De nem azokról szólt a beszélgetés.
biztos vettünk - miért ne vettünk volna?A miénkre gondoltam, nem voltam egyértelmű.
A régi 82 mm-esek már nincsenek?Ha jol tudom,csak a 60milis Expalok vannak.Se 120,se 81 milis.
Azokat váltotta az Expal.A régi 82 mm-esek már nincsenek?
Gondolod nem maradt belőle....Azokat váltotta az Expal.
Éktelen régi,IIvh-s av-k voltak azok.Vasziljoknak kellett volna váltani őket már a 86os hadrend szerint is.Gondolod nem maradt belőle....
Hát a semmiről nehéz írni... bár itt sokaknak megyNagyon inaktív ez a topik... lassan be kéne zárni.
két héten belül majd felpörög kicsitNagyon inaktív ez a topik... lassan be kéne zárni.
így 5 év után veszünk aknavetőket a saját cégünktől ? Ezt a kapkodást, le ne vigye bobo haját a szélkét héten belül majd felpörög kicsit
Maga (is) tud valamit...két héten belül majd felpörög kicsit
Nem kell ahhoz két hét…… ezzel a fél mondatoddal beindítottad a találgatás/ álmodozás/lehurrogás cunamit…..két héten belül majd felpörög kicsit
Uhhh ezzel most felkavartad az állóvizetkét héten belül majd felpörög kicsit
Leteszik a "Produktion von Aknagranat" üzem alapkövét?két héten belül majd felpörög kicsit
Vagy csak bejelentik végre hogy van M12...Leteszik a "Produktion von Aknagranat" üzem alapkövét?
Én erre tippelek...