Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Semmit nem közölnek Gripen/vadaszgep terén…Amúgy az elbit TRAGO 2 sisakját végül nem vettük meg a Gripenekhez ?
Hát elvileg jön az Ulf. Mondjuk az időpontot még lebegtetimert ez be volt tárolva a kommunikációs gépezetnek mint sikersztori, noha az korábban eldőlt!
Nyilván 2022 nyara óta ők is tudják, hogy előbb utóbb be kell engedjék a svédeket a NATO-ba. Nyilván már előre legyártottak pár forgatókönyvet hogy mivel fogják végül magyarázni a halogatás feladását - ugye ennél a kormánynál a kommunikáció a minden.
Kollerrel az lehetett a baj (azóta sem nyilatkozott sehol ha jól tudom), hogy "előre ellőtte a puskaport" a +4 Grippenről és így ha jobban bekerült volna a köztudatba, akkor nem lehet most újdonságként, a nagy vezér ügyeskedésének eredményként eladni a 4 gépet.
Szombaton hirtelen "megoldódtak a svédekkel a problémák", pedig 3-4 nappal korábban Szijjartó arról beszélt hogy ha törökökhöz elmentek akkor ide is el kell. Ezt a fordulatot kell magyarázni valamivel és már látszik hogy elindul a kommunikációs hadjárat: egyre jobban pumpálják fel hogy mekkora üzlet lesz itt...
Abban eléggé biztos vagyok, hogy lesz itt még Gripen beszerezve, de sokkal valószínűbb hogy csak +4 gépet fogják bedobni.
Amúgy ha ezek valóban idén megérkeznek mint ahogy azt "hallani", akkor már önmagában bizonyítja, hogy ezt jóval régebben ledumálták és nem az elmúlt hetek, hónapok eredménye. Ilyen gyorsan nem tudnak nekünk a mi elvárásainak megfelelő Gripen összelegózni. Szerintem ez már akkor le volt szerződve amikor bekerült Bobo prezijébe.
Mi különbség is van eközött, meg @Negan összeszerelő üzeme között?Csak realista, jogosan és igazoltan.
Szurkolni járjatok női strandröpi meccsre.
Már van is időpont javaslat, csak még visszaigazolásra vár Ulf. Szerintem az első vagy második ülésnapon áttolják a parlamenten a csatlakozást.Hát elvileg jön az Ulf. Mondjuk az időpontot még lebegteti
Összeveszett saját magával?Azért veszünk ennyi L-39NG, mert Boboé volt a cég és ő kilobbizta. Még jól jártunk, mert ő 24-et akart vetetni belőle eredetileg a pletykák szerint...
Terminátor aggodalma úgy tűnik közelebb àll a sajàtomhoz mert az övé a tudásból ( nem hinném hogy van aki a fórumra beömlő infódöpmiget egy úgy átlátja mint a bádogember) jön negané meg a tudatlanság és az előítélet szülte rosszindulatú károgásMi különbség is van eközött, meg @Negan összeszerelő üzeme között?
Csak mert azon neked havonta legalább egyszer elpattan az agyad.
Ha ez igaz akkor a svédek 30 éves használt C/D-i jönnek hozzánk. Reméljük nem ez a "gigantikus hadiipari együttműködés."Állítólag a fülöp-szigeteki üzletet egy hónapon belül aláírják 12+2 új C/D Gripenre 1,12 milliárd USD-ért, így akkor nekünk már csak használt C/D Gripen fog jutni...
Amikor aláírtunk nem ő volt még szerintemÖsszeveszett saját magával?(ő volt a vevő és az eladó is)
Van még nekik ezen felül 12 db.Ha ez igaz akkor a svédek 30 éves használt C/D-i jönnek hozzánk. Reméljük nem ez a "gigantikus hadiipari együttműködés."
Utána jött,volt is belőle cikkek hogy az új hm miniszter az akitől vettünk 12db sikló ernyőt…akarom mondani könnyű Sugár hajtású csapásmérő felderítő kikepzo térség meghatározó gépet.Amikor aláírtunk nem ő volt még szerintem
Pletykák szerint nekünk az a 24db kellet volna…Van még nekik ezen felül 12 db.
24 friss sárkàny van
Jaja a beiktatása (22.05.24.) előtt 1 hónappal (22.04.20.) jelentették be a beszerzést.Amikor aláírtunk nem ő volt még szerintem
Akkor remelem ez a hagyomány meg marad hogy veszünk valamit ami repül, és a miniszter is repül veleJaja a beiktatása (22.05.24.) előtt 1 hónappal (22.04.20.) jelentették be a beszerzést.![]()
2022 április 20-án jelentették be a L-39NG-t. Bobo akkor még kanyarban sem volt miniszter.Összeveszett saját magával?(ő volt a vevő és az eladó is)
B-52-esek meg simán lehet hogy 100 évesen is repülni fognak...Ha ez igaz akkor a svédek 30 éves használt C/D-i jönnek hozzánk. Reméljük nem ez a "gigantikus hadiipari együttműködés."
Nekem az is elég ha csak Bobo repül. A radar nélküli L-39NG meg tökéletes lenne Szenegálban vagy Ghánában.Akkor remelem ez a hagyomány meg marad hogy veszünk valamit ami repül, és a miniszter is repül vele![]()
Ugorj neki még egyszer! Nézd meg a választások napját (22.04.03.), ezután jött a a kormányalakítás. Majd hivatalosan 22.05.24-től Bobo a HM. De már a választások után (sőt szerintem már korábban kijelölte Orbán) ő volt a kijelölt HM. Tehát amikor bejelentették az L-39-et (22.04.20.) már teljesen nyilvánvalóan Bobo volt a kijelölt HM. Ergo: Bobo volt az eladó és a vevő is. Ha visszaolvasol2022 április 20-án jelentették be a L-39NG-t. Bobo akkor még kanyarban sem volt miniszter.
MG vezette a beszerzéseket.
B-52-esek meg simán lehet hogy 100 évesen is repülni fognak...
Ha nem lettek széthajtva és modernizálhatóak, akkor simán van a svéd Gripenkben még 10-15 év.
Szerintem meg elég jol elmagyaráztam,hogy miért csak összeszerelő üzem.Van aki megérti,van aki nem.Mert nem akarja.Deha neadjisten kitör a balhé,és nem jön az import alkatrész,akkor meg majd megy a nézelődés,hogy önállóan még az üzemeltetés se megy......Terminátor aggodalma úgy tűnik közelebb àll a sajàtomhoz mert az övé a tudásból ( nem hinném hogy van aki a fórumra beömlő infódöpmiget egy úgy átlátja mint a bádogember) jön negané meg a tudatlanság és az előítélet szülte rosszindulatú károgás
Sose mondtam önálló gyàrtást ha visszaolvasol, de legalább valami százalék be lesz tolva a hazaiból is.Szerintem meg elég jol elmagyaráztam,hogy miért csak összeszerelő üzem.Van aki megérti,van aki nem.Mert nem akarja.Deha neadjisten kitör a balhé,és nem jön az import alkatrész,akkor meg majd megy a nézelődés,hogy önállóan még az üzemeltetés se megy......
Május közepén lett kinevezve. Amikor ezek az egyezkedések lobbik zajlottak azt sem tudta, hogy miniszter lesz!Ugorj neki még egyszer! Nézd meg a választások napját (22.04.03.), ezután jött a a kormányalakítás. Majd hivatalosan 22.05.24-től Bobo a HM. De már a választások után (sőt szerintem már korábban kijelölte Orbán) ő volt a kijelölt HM. Tehát amikor bejelentették az L-39-et (22.04.20.) már teljesen nyilvánvalóan Bobo volt a kijelölt HM. Ergo: Bobo volt az eladó és a vevő is. Ha visszaolvasolakkor fogod látni, hogy még viccelődtünk is ezen.
Alig lesz harc értéke 10-15 múlva, de addig még használható. 2030-as éve közepére várható 5G-s gép beszerzése.Óriási ötlet 10-15 évre vadászgépet venni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..