Társadalmi folyamatok

Érdekes beszélgetés,a srác levezeti hogy érték el a francik a mai állapotokat,és,hogy szerinte mi lesz a vége,kis betekintés az ottani igazságügy működésébe,illetve,hogy ez a kula,hogyan ér el minket is egyre jobban,ő arra jut amire én,hogy nincs újabb 50 évünk próbálkozni,szerintem már 20 sincs,és elbukunk,mint északi civilizáció,mármint elérjük 10 éven belül a pontot,ahonnan már nincs visszaút,ha már nem elértük mostanra is.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Csak mert a beszélgető topic zárva...

soha nem éltünk ilyen jól és ekkora kényelemben, mégis mitől vagyunk depik?
Pont ezért.
Ha azon agyal a polgár ébren töltött óráinak jelentős részében, hogy jaj, meg ne egyen a tigris, ne vágjon le a török, essen elég eső, ne essen már több, jön a járvány, ne legyen tűzvész, ne vigye el a dögvész az állatokat stb-stb. akkor nincs érkezése merengeni a baromságokon. Ha meg volt, a pia segített. :-)
Meg a szósölmédiás menőzés sem segít az erre hajlamosokon.
Persze ez nem a klinikai depresszióra vonatkozik, ami orvosi probléma.

Ha azon agyal a polgár ébren töltött óráinak jelentős részében, hogy jaj, meg ne egyen a tigris, ne vágjon le a török, essen elég eső, ne essen már több, jön a járvány, ne legyen tűzvész, ne vigye el a dögvész az állatokat stb-stb. akkor nincs érkezése merengeni a baromságokon. Ha meg volt, a pia segített. :)

Inni ihatsz most is. Nem mintha javasolni akarnám :)

• Tetszik
Reactions: Pogány
2021. január 20-án Krawczyk állítólag Biden elnök beiktatási beszédét "a valaha volt egyik legjobbnak" nevezte, mert "elismerte a rendszerszintű rasszizmust", és "megismételte, hogy az amerikai eszmény a világ álma, de dolgoznunk kell magunkon, hogy kiérdemeljük".

Egy másik, 2020. október 21-i bejegyzésében - nyilvánvalóan azután, hogy Donald Trump ellen szavazott az elnökválasztáson - Krawczyk állítólag ezt írta: "Az elmúlt 24 órában, mióta leadom a szavazatomat, szakaszosan sírtam. Katartikus érzés volt kitölteni azt a Biden/Harris sort".

Elon Musk kommentárja :)

Azért az látszik hogy honvédelem nem prioritás az átlag szavazónak...

mirekolt.png

• Tetszik
Reactions: enzo and Ocses

mirekolt.png

De azért meglepően sokan támogatják... A többit szerintem csak azért támogatnák többen, mert azzal van napi kapcsolatuk.

De azért meglepően sokan támogatják... A többit szerintem csak azért támogatnák többen, mert azzal van napi kapcsolatuk.
Már most 2% fölötti a GDP arány költés és közel 80% mondja gyakorlatilag hogy ne csökkenjen. 2% fölötti értékből meg már lehet folyamatosan fejlesztgetni.

• Tetszik
Reactions: Bálint
Érdekes beszélgetés,a srác levezeti hogy érték el a francik a mai állapotokat,és,hogy szerinte mi lesz a vége,kis betekintés az ottani igazságügy működésébe,illetve,hogy ez a kula,hogyan ér el minket is egyre jobban,ő arra jut amire én,hogy nincs újabb 50 évünk próbálkozni,szerintem már 20 sincs,és elbukunk,mint északi civilizáció,mármint elérjük 10 éven belül a pontot,ahonnan már nincs visszaút,ha már nem elértük mostanra is.

Franciák ...

Belgák, hollandok, stb.

Túl szülte őket a muszlim. Végük.

Ezt viccnek szánták, de sajnos nem az:

• Hűha
Reactions: Nemerson

mirekolt.png

Ez a világon majdnem mindenhol így van, az eredeti Ipsos kiadványban is látszik. Egészségügyre átlagnál kicsit többet, honvédelemre meg átlagnál kicsit kevesebbet akar mindenki költeni.

És akkor nézzük meg hogy állunk európai viszonylatban:
JMMpJYP.png

• Tetszik
Reactions: Flamand and Aladeen
Ez a világon majdnem mindenhol így van, az eredeti Ipsos kiadványban is látszik. Egészségügyre átlagnál kicsit többet, honvédelemre meg átlagnál kicsit kevesebbet akar mindenki költeni.

És akkor nézzük meg hogy állunk európai viszonylatban:
JMMpJYP.png
Érdekes statisztika. Csak azt nem értem Peru mitől van így beszarva, hogy ennyire fegyverkezni akarnak a népek...

• Tetszik
Reactions: aquarell