Na ez érdekes lesz! Kíváncsi vagyok, hogy erre mit lépnek a szemben álló felek.
Na ez érdekes lesz! Kíváncsi vagyok, hogy erre mit lépnek a szemben álló felek.
MoldovaNa ez érdekes lesz! Kíváncsi vagyok, hogy erre mit lépnek a szemben álló felek.
Még ez hiányzott nekünk.![]()
Defense Romania
Primul pas a fost făcut? Transnistria vrea „ajutor” și „protecție” din partea Rusiei. Apelul adunării de la Tiraspol, adresat și ONU, OSCE sau Parlamentul European Pentru prima dată în 18 ani,...www.facebook.com
Gynepperen túli terület Moldovában hivatalosan is védelmet nyújtott be Oroszországnak!
A román(Moldovában erős románosítás folyik) gazdasági blokád miatt kértek segítséget az oroszoktól. A román állampolgár Szandu hasonló Oroszország/orosz- ellenes politikát folytat, mint az ukránok a Majdan után: Az ellenzéket bebörtönzi, az orosz nyelv használatát betiltotta, az orosz tv-k adását betiltotta és hasonló. Elnyomják a gagauz kisebbséget is. A Dnyeszter mentén 200 000 orosz állampolgár él, akik még 1991-ben elszakadtak Moldovától mert nem akartak románná változni. Még autonómiát sem akartak adni az oroszoknak. Grúzia sem akart autonómiát adni Abháziának, Dél-Oszétiának és inkább támadást indított a jenkik által szervezett és finanszírozott "színes forradalommal", mely során Szakácsvilit juttaták hatalomra. Ukrán Majdan-jenkik által szervezett és finanszírozott(amit Nuland be is ismert) állancsíny, amely szintén az orosz ellenességre épített. Mindkét ország az agresszív Oroszország/orosz ellenes politikájával területeket vesztett. Tehát amely országban a jenkik színes forradalmat vagy államcsínyt szerveztek és finanszíroztak, hogy az adott ország orosz ellenes politikát folytassanak. Ezen országok oroszok ellen indítottak háborút(Grúzia 2008 Dél-Oszétia,Ukrajna 2014 Donbass) Ugyanez a folyamat látható most Moldovában,itt isa jenkik keverik a xart. Valamelyik nap olvastam egy nem túl eszes"elemző" írását, hogy Oroszok megindítják a másodok frontot, de kérdezem mivel? Mindössze 1500 orosz békefenntartó tartózkodik a DMK-ban könnyü fegyverzettel felszerelve.Még ez hiányzott nekünk.
Nagy zokogás...Osztrák zöld politikus nem kapott vízumot, így nem tud elmenni Navalnij temetésére
https://www.krone.at/3272080
A románok pánikolása miatt,ennék még a haszonélvezői is lehetünk. Az oroszok nem fogják benyalni a román hízelgést,bármilyen fordulat is jön.Még ez hiányzott nekünk.
"If by these means Japan could be led to commit an overt act of war, so much the better. At all events we must be fully prepared to accept the threat of war."
"How we should maneuver them into the position of firing the first shot without allowing too much danger to ourselves"
Nyuszika ül a szakadék szélén és reszelgeti a körmét.
Arra jön a farkas és megkérdezi:
Arra jön a róka:
- Mit csinálsz, nyuszika?
- Á, semmit, csak ülök és reszelgetem a körmöm, hogy ha erre jön a medve széttéphessem.
Arra jön a medve:
- Mit csinálsz nyuszika?
- Á, semmit, csak ülök és reszelgetem a körmöm, hogy ha erre jön a medve széttéphessem!
- Mit csinálsz, nyuszika?
- Á, semmit csak ülök itt, reszelgetem a körmöm és közben hülyeségeket beszélek!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..