A pénz világa

Vicces vagy. Leírod pont azt amit én, de értelmes választ nem sikerül. Leírtam, hogy dupla az üzemanyag és mi van a pályával. Erre te is. De azt már ignoráltad, hogy mennyi egy apartman a Balatontól 100 méterre plusz a strand belépő X ember részére. Akkor ezt is lematekozom, 5-6000 csak hétköznap 4 embernek simán vagyis hétvégével közel 50 ezer. Ergo amit az úton buksz azt a strand egálba hozza. Hozná. Ha tudnál írni napi 8600-ért arconként 100 méterre a víztől apartmant. De kizárt hogy tudnál. A legnagyobb érved pedig, hogy voltál mind a kér helyen… gondolom én is, ha sikerül árakat írnom meg fotót feldobnom. Engedjük el szeritnem.
Az átlag magyarnak oda-vissza nem 630km Vír és így az útiköltség is jóval több. Neked lehet hogy olcsóbban jön ki Vír, de az átlag magyarnak nem hiszem.

• Tetszik
Reactions: enzo
Vs

Na, erre kell gombot varrni

Vs

Na, erre kell gombot varrni
"ha nem változik hamarosan valami, akkor a nyugdíjkiadások miatt az államadósság 14 év múlva, 2038-ra elérik majd a magyar GDP 100, 2060-ra pedig a 200 százalékát." - mondja az OECD riport.

Lesz nyugdíj csak épp nagyon kevesen fognak megélni belőle.
Vagy bismarcki nyugdíj rendszer lesz: 1800-as évek végén vezették be Németországban a nyugdíjrendszert. 70 év volt a nyugdíj korhatár, a születéskor várható átlag élettartam meg 60 év körül! "Sok sikert minden nyugdíjra vágyónak a túlélő versenyben!"

Te még hiszel abban, hogy beütik a kps fizetést?
Akkor a Jézuskában is?
Bocsánat, ezt nem tudtam megállni.
Mit nem tudtál megállni, te nagyonszellemes?

Hiszek egy Istenben,
mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében.
És Jézus Krisztusban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban.

Ahol nem kapok szabványos nyugtát AP kóddal, stb, oda küldöm a NAV-ot. Irigy vagyok azokra a nagy Porschekra a kínai negyedben, ne csak az én adóforintjaim szórja pl. itt a fórum közönsége mindenre is van közpénz szemlélettel!

Mit nem tudtál megállni, te nagyonszellemes?

Hiszek egy Istenben,
mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében.
És Jézus Krisztusban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban.

Ahol nem kapok szabványos nyugtát AP kóddal, stb, oda küldöm a NAV-ot. Irigy vagyok azokra a nagy Porschekra a kínai negyedben, ne csak az én adóforintjaim szórja pl. itt a fórum közönsége mindenre is van közpénz szemlélettel!
Csak az ehhez kapcsolódó keserűségem került elő. Múltkor beugrottam boltba kávéért, de mert ez közös, céges, szétdobós, megvártam a blokkot. Mivel "nem működött" a terminál, hát kpval fizettem. A blokk száma alapján a 8. vásárló voltam aznap.
Na emiatt nem is lesz soha lelkiismeretfurdalásom azon, hogy Görögországba megyek nyaralni a Balaton helyett. A vendéglátósok hasonló mennyiségű adót fognak a magyar államnak becsengetni itt is, ott is. De a fele annyiba kerülő görög nyaralás után, legalább a másik fele áfája befolyik az államnak. Meg ugye rólam legombolja az állam a fizum felét. Mások meg kpt használnak "áfa trükközésre" mert nekik az jár.
Megjegyzem ez kőkemény biztpol is.

"Két hónap alatt összejött az éves költségvetési hiánycél 67,8 százaléka."

Ezt minden év tavaszán leírják, majd megérkeznek az adóbevételek.

Ezt minden év tavaszán leírják, majd megérkeznek az adóbevételek.
Ja, múlt évben is hogy bejött ez a megközelítés… legalábbis itt a fórumon.
Kár, h a mantrázás nem elég.

Egyébként árnyalva az aktuális hírt:

A VALAHA VOLT MÁSODIK LEGMAGASABB DEFICIT VOLT A 2024 FEBRUÁRJÁBAN ÖSSZEHOZOTT KÖLTSÉGVETÉSI MÍNUSZ.