Csak éppen a többségük nincs ott...Jelen időben írtam. Most megy a hüppögés, hogy el vannak nyomva, közben lám, kapnak mecsetet, amit a demokratikus Ukrajnától 25 év alatt nem kaptak.
Csak éppen a többségük nincs ott...Jelen időben írtam. Most megy a hüppögés, hogy el vannak nyomva, közben lám, kapnak mecsetet, amit a demokratikus Ukrajnától 25 év alatt nem kaptak.
És ez jól is van, mert itt nincsenek "itthoni, benszülött muzlimok", csak bejöttek, akiknek lojalitása a magyarsághoz, az országhoz kétséges.Mi sem engedünk mecsetet építeni. (Szerintem helyesen.)
És van még másik ilyen csoport is, de azokkal mégsem így megy a módi.És ez jól is van, mert itt nincsenek "itthoni, benszülött muzlimok", csak bejöttek, akiknek lojalitása a magyarsághoz, az országhoz kétséges.
Mi sem engedünk mecsetet építeni. (Szerintem helyesen.)
Angol nyelvű vagy feliratos nincs?Nagy interjú Putyinnal. Dmitrij Kiszelov kérdez
Az az állítás, hogy "Orbán akarta ide Közép-Európa legnagyobb mecsetjét" enyhén szólva is barokkos túlzás.Azért volt, amikor Orbán akarta ide Közép-Európa legnagyobb mecsetjét, a törökök építették volna. Ez még 2015 előtt volt, persze.
Az auto-translate működik.Angol nyelvű vagy feliratos nincs?
Oroszorszâgban a cipöboltot cipöboltnak hivják.És egy másik lézergép, ezúttal a moszkvai "Lézerek és berendezések" cégtől. Öttengelyes gépi látással rendelkező lézergépek egész sorozatát fejlesztette ki az alkatrészek nagy pontosságú megmunkálásához, komplex kontúrvágáshoz és hegesztéshez. A gépi látórendszer lehetővé teszi a megmunkált felület profiljának felismerését és a furatokhoz és referenciapontokhoz viszonyított igazítást. Ugyanakkor a gép olyan alkatrészekkel is tud dolgozni, amelyek tömege eléri a 350 kg-ot, és a pontosság 15 mikron. A sorozat első telepítését a Jaroszlavl régióban hajtották végre egy hazai gázturbinás motorgyártó telephelyén. Ott egy lézergép vágási és hegesztési műveleteket végez a repülőgép hajtóművein.
![]()
![]()
![]()

Oroszorszâgban a cipöboltot cipöboltnak hivják.
"Lèzerek és berendezések" cég.
A Nagykövet Asszony már rég túl lépett minden határt.Az osztrákok kiutasítottak két oroszt, akik "diplomáciai státuszukkal össze nem egyeztethető tevékenységet" végeztek.
https://www.krone.at/3292883
Vagyis állítólagos kémek. A nagykövetségről küldték haza őket, nem valamelyik nemzetközi szervezettől (EBESZ, ENSZ).
Amúgy mi mit szóljunk a Nyomásemberre?
Are we ready to negotiate? We sure are. But we are definitely not ready for talks that are based on some kind of ”wishful thinking“ which comes after the use of psychotropic drugs, but we are ready for talks based on the realities that have developed, as they say in such cases, on the ground.
Nem csak Mariupolban folynak az újjáépítési/felújítási munkák...
Szeverodonyeck:
Rubezsnoje
Mariupol, új lakóházak átadása:
![]()
Новые дома в Мариуполе
На улице Гугеля в Мариуполе появилось шесть новых домов. Глава ДНР Денис Пушилин осмотрел некоторые квартиры вместе с новосёлами#мир #мариуполь #днр #жильё Ч...youtu.be
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..