Tudja a tököm kaptak-e az ukránok hozzá.Ezekhez nem jött digitális irányítás, “Tablet”?
Tudja a tököm kaptak-e az ukránok hozzá.Ezekhez nem jött digitális irányítás, “Tablet”?
szerintem a mieinkre gondolt...Tudja a tököm kaptak-e az ukránok hozzá.
De nem azokról szólt a beszélgetés.szerintem a mieinkre gondolt...
A miénkre gondoltam, nem voltam egyértelmű.De nem azokról szólt a beszélgetés.
biztos vettünk - miért ne vettünk volna?A miénkre gondoltam, nem voltam egyértelmű.
A régi 82 mm-esek már nincsenek?Ha jol tudom,csak a 60milis Expalok vannak.Se 120,se 81 milis.
Azokat váltotta az Expal.A régi 82 mm-esek már nincsenek?
Gondolod nem maradt belőle....Azokat váltotta az Expal.
Éktelen régi,IIvh-s av-k voltak azok.Vasziljoknak kellett volna váltani őket már a 86os hadrend szerint is.Gondolod nem maradt belőle....
Hát a semmiről nehéz írni... bár itt sokaknak megyNagyon inaktív ez a topik... lassan be kéne zárni.
két héten belül majd felpörög kicsitNagyon inaktív ez a topik... lassan be kéne zárni.
így 5 év után veszünk aknavetőket a saját cégünktől ?két héten belül majd felpörög kicsit![]()
Maga (is) tud valamit...két héten belül majd felpörög kicsit![]()
Nem kell ahhoz két hét…… ezzel a fél mondatoddal beindítottad a találgatás/ álmodozás/lehurrogás cunamit…..két héten belül majd felpörög kicsit![]()
Uhhh ezzel most felkavartad az állóvizetkét héten belül majd felpörög kicsit![]()
Leteszik a "Produktion von Aknagranat" üzem alapkövét?két héten belül majd felpörög kicsit![]()
Vagy csak bejelentik végre hogy van M12...Leteszik a "Produktion von Aknagranat" üzem alapkövét?
Én erre tippelek...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..