Jelentem a választ keresem eredmény esetén arról jelentés formájában tájékoztatom! (Várható idő tártam az eredményre soha)Annak mi a jó oldala, hogy bobo a hm miniszter ?
![]()
A békéhez ero kell!

Jelentem a választ keresem eredmény esetén arról jelentés formájában tájékoztatom! (Várható idő tártam az eredményre soha)Annak mi a jó oldala, hogy bobo a hm miniszter ?
![]()

Folytassa a munkát!Jelentem a választ keresem eredmény esetén arról jelentés formájában tájékoztatom! (Várható idő tártam az eredményre soha)
A békéhez ero kell!![]()
![]()

Bobo:Ott van a gyaktéren kb 4 km-re a tó![]()
Nem kellett sokat várni a feladatra: az égen felbukkant egy ellenséges drón, ami a honvédek heves géppuskatüzében hamar a földre került. Azonban nem lehetett elsőre megállapítani: csak egy felderítő drónról van szó, vagy fegyvert is szállíthatott? Meg is indultak a horvát és olasz tűzszerészek, hogy begyűjtsék az eszközt, és a fel nem robbant fegyverzetét hatástalanítsák.
Nagyon be vagytok indulva manapság.Mi történt?Dicső Bobó Urunk drón elleni, légvédelmi gyakorlata cirka 2024 Magyarország.
![]()
Számomra ez még mindig egy HIMARS!jajjj... még jó hogy megnézzük hogy mit is veszünk.

Miért volt szüksége Magyarországnak újabb Gripen vadászbombázókra?
Kecskeméten "légvédelmi bázis" van, kérem szépen!![]()

Na ki nem óvasott vissza mán megin?

ugyan kérem!De nehogy a Dunába öld magad....![]()

Amíg van PULSusa addig nincs bajDe nehogy a Dunába öld magad....![]()

Csak a PULS ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot!Amíg van PULSusa addig nincs baj![]()
![]()

Bejelentik, hogy elkezdik gyártani itthon a vasziljokot?Végül is alapkőletétel is lesz nemsokára, de más is...

Az a sörösdoboz szerintem hangos lesz...Ha egy átlag amerikai nagyvárosban kell álcáznod magad lövészként...
![]()
![]()
Gerilla - Franciaország
Ha egy átlag amerikai nagyvárosban kell álcáznod magad lövészként...www.facebook.com
Csak nekem ugrott be a cobra 11 erről a képről?
Nekem Han Solo jutott eszembe erről a kepről! Vagy Aranyezerszám?Csak nekem ugrott be a cobra 11 erről a képről?
Korzetem a minisztérium, templom lassú,felek bármit is alá írni.
Mi vagyunk ooo békéhez ero kell

Ami át van írányítva a [email protected] címre.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..