Működnek azok, csak valamiért nem akarják mutogatni őket....De lehet, hogy csak hátramenetben működik!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Működnek azok, csak valamiért nem akarják mutogatni őket....De lehet, hogy csak hátramenetben működik!
Mert titkos! Nehogy kiderüljön 100 l helyett csak 10-et fogyaszt 100-on!Működnek azok, csak valamiért nem akarják mutogatni őket....
A tréleren áll, csak az be van ásva alatta!De lehet, hogy csak hátramenetben működik!
Azt mondjuk azért megnéztem volnaA tréler állt ki alóluk!
Mint amikor kihúzod a terítőt a pohár alól.Azt mondjuk azért megnéztem volna
Semmi rendkívüli. Maximum a huszár hátán is lenne sujtás.Bezzeg ha lovak lennének! Képzeljetek el egy Nóniuszt 40 km/h-val hátramenetben!
Annak mi a jó oldala, hogy bobo a hm miniszter ?Nézzük a jó oldalát (mert mindennek van jó oldala) az utolsó helyért ha megszerezzük nem kell versenyezni és innen minden előrelépés csak siker.
Koszonom a figyelmet
Akkor a Gripen húzza ki a trélert alóla ?Mint amikor kihúzod a terítőt a pohár alól.
Jelentem a választ keresem eredmény esetén arról jelentés formájában tájékoztatom! (Várható idő tártam az eredményre soha)Annak mi a jó oldala, hogy bobo a hm miniszter ?
Folytassa a munkát!Jelentem a választ keresem eredmény esetén arról jelentés formájában tájékoztatom! (Várható idő tártam az eredményre soha)
A békéhez ero kell!
Bobo:Ott van a gyaktéren kb 4 km-re a tó
Nem kellett sokat várni a feladatra: az égen felbukkant egy ellenséges drón, ami a honvédek heves géppuskatüzében hamar a földre került. Azonban nem lehetett elsőre megállapítani: csak egy felderítő drónról van szó, vagy fegyvert is szállíthatott? Meg is indultak a horvát és olasz tűzszerészek, hogy begyűjtsék az eszközt, és a fel nem robbant fegyverzetét hatástalanítsák.
Nagyon be vagytok indulva manapság.Mi történt?Dicső Bobó Urunk drón elleni, légvédelmi gyakorlata cirka 2024 Magyarország.
Számomra ez még mindig egy HIMARS!jajjj... még jó hogy megnézzük hogy mit is veszünk.
Miért volt szüksége Magyarországnak újabb Gripen vadászbombázókra?
Kecskeméten "légvédelmi bázis" van, kérem szépen!