Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Lynx nem tud lőni a Leo2 A7 meg nem tud menni! Egyre jobb! Javasolnám a Lynx alvázra a Leo tornyát ráaplikálni!Szerintem igen, meg az A7 is csak statikusan volt kint, mert 1 képen se látni mozogni egyket sem.
Tudnak mozogni mert másnem a trélerről le kellet szedni őketA Lynx nem tud lőni a Leo2 A7 meg nem tud menni! Egyre jobb! Javasolnám a Lynx alvázra a Leo tornyát ráaplikálni!
De lehet, hogy csak hátramenetben működik!Tudnak mozogni mert másnem a trélerről le kellet szedni őket
Működnek azok, csak valamiért nem akarják mutogatni őket....De lehet, hogy csak hátramenetben működik!
Mert titkos! Nehogy kiderüljön 100 l helyett csak 10-et fogyaszt 100-on!Működnek azok, csak valamiért nem akarják mutogatni őket....
A tréleren áll, csak az be van ásva alatta!De lehet, hogy csak hátramenetben működik!
Azt mondjuk azért megnéztem volnaA tréler állt ki alóluk!
Mint amikor kihúzod a terítőt a pohár alól.Azt mondjuk azért megnéztem volna
Semmi rendkívüli. Maximum a huszár hátán is lenne sujtás.Bezzeg ha lovak lennének! Képzeljetek el egy Nóniuszt 40 km/h-val hátramenetben!
Annak mi a jó oldala, hogy bobo a hm miniszter ?Nézzük a jó oldalát (mert mindennek van jó oldala) az utolsó helyért ha megszerezzük nem kell versenyezni és innen minden előrelépés csak siker.
Koszonom a figyelmet
Akkor a Gripen húzza ki a trélert alóla ?Mint amikor kihúzod a terítőt a pohár alól.
Jelentem a választ keresem eredmény esetén arról jelentés formájában tájékoztatom! (Várható idő tártam az eredményre soha)Annak mi a jó oldala, hogy bobo a hm miniszter ?
Folytassa a munkát!Jelentem a választ keresem eredmény esetén arról jelentés formájában tájékoztatom! (Várható idő tártam az eredményre soha)
A békéhez ero kell!
Bobo:Ott van a gyaktéren kb 4 km-re a tó
Nem kellett sokat várni a feladatra: az égen felbukkant egy ellenséges drón, ami a honvédek heves géppuskatüzében hamar a földre került. Azonban nem lehetett elsőre megállapítani: csak egy felderítő drónról van szó, vagy fegyvert is szállíthatott? Meg is indultak a horvát és olasz tűzszerészek, hogy begyűjtsék az eszközt, és a fel nem robbant fegyverzetét hatástalanítsák.