Új Mudrunnerbe bekerült a Komondor (licensz nélkül, "Collie 293M "Pug"" álnéven):
Ez az Expedition?Új Mudrunnerbe bekerült a Komondor (licensz nélkül, "Collie 293M "Pug"" álnéven):
![]()
Ez tetszik, köszi az infót!10€ az összes C&C-ért nem is rossz.
![]()
Command & Conquer™ The Ultimate Collection a Steamen
store.steampowered.com
, de hátha mégis...), még bő két napig 3 ajró és 19 cent a GOG-on a Homeworld 1-2 Remastered Collection.10€ az összes C&C-ért nem is rossz.
![]()
Command & Conquer™ The Ultimate Collection a Steamen
store.steampowered.com
Megvettem, de nem jó, ami nekem kéne az nem más, mint a Red Alert Yuri's Revange, ami a Red Alert 2-vel kerül telepítésre, egy ablakban lehet választani, hogy melyik induljon, de mindig a 2 indul el, de az se teljes képarányban, és csak rossz felbontásban. Ez így nem jó, esetleg van valami ötletetek?Ez tetszik, köszi az infót!
Apropó; aki játszott a RTW: Attilával, azoktól kérdezném, h a lovasíjászok nem tudják a Cantabriai-kör forgást???
Szerintem nem. A Medivalokban még tudtákEz tetszik, köszi az infót!
Apropó; aki játszott a RTW: Attilával, azoktól kérdezném, h a lovasíjászok nem tudják a Cantabriai-kör forgást???
Ha még nem toltál 4 órát bele akkor kérd vissza a pénzed.Megvettem, de nem jó, ami nekem kéne az nem más, mint a Red Alert Yuri's Revange, ami a Red Alert 2-vel kerül telepítésre, egy ablakban lehet választani, hogy melyik induljon, de mindig a 2 indul el, de az se teljes képarányban, és csak rossz felbontásban. Ez így nem jó, esetleg van valami ötletetek?
A futtatás win kompatibilitási módot beállítottad?Megvettem, de nem jó, ami nekem kéne az nem más, mint a Red Alert Yuri's Revange, ami a Red Alert 2-vel kerül telepítésre, egy ablakban lehet választani, hogy melyik induljon, de mindig a 2 indul el, de az se teljes képarányban, és csak rossz felbontásban. Ez így nem jó, esetleg van valami ötletetek?
Az összes Total War szériát érdemes megnézni mod tekintetében, pl akár a Nexuson. Van olyan mod, hogy belerak a csapatoknak kb 10 fajta harci alakzatot és formációt is, a hozzá tartozó bónuszokkal és hátrányokkal együtt. A cantabriai-kör csak az egyik.Ez tetszik, köszi az infót!
Megvettem, de nem jó, ami nekem kéne az nem más, mint a Red Alert Yuri's Revange, ami a Red Alert 2-vel kerül telepítésre, egy ablakban lehet választani, hogy melyik induljon, de mindig a 2 indul el, de az se teljes képarányban, és csak rossz felbontásban. Ez így nem jó, esetleg van valami ötletetek?
A darthmod-ok pl. eléggé faszán megtolják a játékélményt.Az összes Total War szériát érdemes megnézni mod tekintetében, pl akár a Nexuson. Van olyan mod, hogy belerak a csapatoknak kb 10 fajta harci alakzatot és formációt is, a hozzá tartozó bónuszokkal és hátrányokkal együtt. A cantabriai-kör csak az egyik.
Van a játéknak saját topikja, ezért áthelyeztem oda. Ha minden igaz, még értesítést is kaptál róla...Itt is moderálnak? Miért?
Áh!Van a játéknak saját topikja, ezért áthelyeztem oda. Ha minden igaz, még értesítést is kaptál róla...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..