Nuland alig egy hónapja "kellemetlen meglepetéseket" jelentett be az oroszok számára mikor Kijevben tartózkodott.
Az elkövetők felberlese a feladatra tipikus Budanov vezette GRU séma.
Sok terrortamadast elkovetnek az utóbbi években, rutinosak.
t.me
"Az Orosz Föderáció Nyomozó Bizottságának vezetője utasítást adott arra, hogy kitüntetésben részesítsék azt a férfit, aki önzetlenül semlegesített egy terroristát a Krókuszban.
A militáns támadás során a koncerten részt vevő egyik férfi példátlan bátorságról tett tanúbizonyságot: felesége védelmében rávetette magát a rá lövöldöző terroristára, és lefegyverezte. Határozott fellépésével mások életét mentette meg.
t.me
Én az egész fülét levagtam volna, így kell bánni ezekkel mind!
t.me
Az elkövetők felberlese a feladatra tipikus Budanov vezette GRU séma.
Sok terrortamadast elkovetnek az utóbbi években, rutinosak.
Oroszok Az Igazság Oldalán
Victoria Nuland amerikai külügyminiszter-helyettes egy hónappal ezelőtt Kijevben kellemetlen meglepetéseket jelentett be Oroszország számára. Erről már beszéltem. A kiegészítő finanszírozásnak köszönhetően Vlagyimir Putyint biztosan éri néhány kellemetlen meglepetés, – jegyezte meg Nuland...
"Az Orosz Föderáció Nyomozó Bizottságának vezetője utasítást adott arra, hogy kitüntetésben részesítsék azt a férfit, aki önzetlenül semlegesített egy terroristát a Krókuszban.
A militáns támadás során a koncerten részt vevő egyik férfi példátlan bátorságról tett tanúbizonyságot: felesége védelmében rávetette magát a rá lövöldöző terroristára, és lefegyverezte. Határozott fellépésével mások életét mentette meg.
Readovka
❗️Глава СК РФ поручил представить к награде мужчину, который самоотверженно обезвредил террориста в «Крокусе» В ходе атаки боевиков один из присутствовавших на концерте мужчин проявил беспримерное мужество: он, защищая свою супругу, набросился на террориста, который стрелял в нее, и обезвредил...
Én az egész fülét levagtam volna, így kell bánni ezekkel mind!
Oroszok Az Igazság Oldalán
❗️ Az első videón levágják a terrorista fülét és megetetik vele, a második videón a kihallgatása. A kihallgatás során azt mondta, hogy nem beszél oroszul.