Teljes sikert értek el. Mészárlás + felgyújtották a kócerájt a csába. Gondolom ott álltak utána, hogy most mi lesz..Ez magyarázná azt, hogy miért menekültek el. A klasszikus muszlim terrortámadások öngyilkos támadások szoktak lenni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Teljes sikert értek el. Mészárlás + felgyújtották a kócerájt a csába. Gondolom ott álltak utána, hogy most mi lesz..Ez magyarázná azt, hogy miért menekültek el. A klasszikus muszlim terrortámadások öngyilkos támadások szoktak lenni.
Eltüntették a videót,de Putyin látta. https://x.com/aussiecossack/status/1771573450567458983?s=20Ahmat erők levágták a fülét az egyik elvetemültnek,de nem akarta megenni.Ennél nagyobb problémái is lesznek az elkövetkezőkben.Alig várom már a európai értékek ajvékolását. https://x.com/MyLordBebo/status/1771543948529414621?s=20
Elég sok a narratíva a false flagtól, az ukrán támadáson kereszű az ISIS-ig. Ahogy nézem ezek az emberek nagyjából értelmi fogyatékosok szintjén vannak. A felbújtóik, meg talán egy fokkal voltak csak okosabbak, de kétlem, hogy elég okosak voltak ők is, hogy felmérjék, mibe másznak bele.Ez magyarázná azt, hogy miért menekültek el. A klasszikus muszlim terrortámadások öngyilkos támadások szoktak lenni. Egyébként nem tudom hogy lehet szerencsétleneket ilyenre rávenni, sejthetik hogy nem lehet ilyeneket megúszni. Egyébként ha valóban olyan össze-vissza szedett-vedett elkövetők voltak, hát akkor már igen nehéz elképzelni, hogy nem false flag volt. Mert akkor már tényleg minden arra mutat.
Tényleg ennyire terhelt lennél? Az orosz vezetés hibázik,az botrány,ha bármelyik nyugati hibázik akkor az rendben van,és nem történt semmi. Saját magadból csinálsz bohócot.Tehát szerinted számos nyugati ország vezetésének vélt vagy valós hibája menti Oo vezetésének hibáját?
Teljesen igazad van. Még annyi, hogy lehet valamilyen drog hatása alatt voltak még az elkapásuk idején is.Elég sok a narratíva a false flagtól, az ukrán támadáson kereszű az ISIS-ig. Ahogy nézem ezek az emberek nagyjából értelmi fogyatékosok szintjén vannak. A felbújtóik, meg talán egy fokkal voltak csak okosabbak, de kétlem, hogy elég okosak voltak ők is, hogy felmérjék, mibe másznak bele.
Gyanítom, hogy ők már halottak. Akik a valódi kitervelők, mostanra már elvarrták a szálakat.
Még tegnap mondta a terrorista merénylet után. Lásd az ukrán topikot, oda tettem be, elsőként informálva erről. Otta videó is.És ez mostani, vagy valami korábbi akcióra mondta?
Bármennyire is elszántak a merénylők szerintem visszatartja őket egy urban legend és emiatt viszonylag kevés merénylet van, hogy az elfogott merénylőknek még a rokonságát is likvidálják. Hogy ez mennyire igaz fogalmam sincs, de abban biztos vagyok, hogy a vallatók nem csak 8 óra hosszan kérdezgetik őket, mert az emberi jogok megilletik őket. No, meg nem is kímélik őket. Elfognak ők olyat is mondani, amit nem is akartak.2017: szentpétervári metrórobbantás
2015: Sarm-el-Sejk repülőrobbantás
2013: Volgográd vasútállomás robbantás
2011: Domogyedovó repülőtérrobbantás
2010: Moszkva metrórobbantás
2006: Moszkva piacrobbantás
És így érünk el Beszlánhoz és a színházhoz. Pár évente van egy ilyen támadás.
Bármennyire is elszántak a merénylők szerintem visszatartja őket egy urban legend és emiatt viszonylag kevés merénylet van, hogy az elfogott merénylőknek még a rokonságát is likvidálják. Hogy ez mennyire igaz fogalmam sincs, de abban biztos vagyok, hogy a vallatók nem csak 8 óra hosszan kérdezgetik őket, mert az emberi jogok megilletik őket. No, meg nem is kímélik őket. Elfognak ők olyat is mondani, amit nem is akartak.
Putyin szavai azért sejtetik a fenti urban legend lehetőségét.
" A terrortámadás minden elkövetője, szervezője és megrendelője igazságos büntetést fog kapni – hangsúlyozta az államfő.
„Terroristáknak, gyilkosoknak, alantas embereknek, akiknek nincs nemzetiségük, és nem lehet irigylésre méltó sorsuk, rájuk a megtorlás és a feledés vár. Nekik nincs jövőjük” – fogalmazott."
Bár gondolom, hogy erre a megbízóik is számítottak, ezért lehet nem is tudnak semmit.
De, azért elgondolkoztató, hogy miért is Ukrajna felé menekültek? Igaz, pont emiatt merülhetnek fel bizonyos kételyek is. Miért is abba az irányba menekültek?
Az orosz nem kimondott törvények szerint: A terrortámadást elkövető személyeknek a szűk, és tág családi köre is halállal, vagy súlyos büntetéssel lakol! Már csak azért is hogy ne legyen aki ágaskodjon a bratyó miatt aki kinyírt mondjuk 15 oroszt... ezt már régóta használják...hozzáteszem...a nyugat szerint elítélendő, de az Orosz logika szerint teljesen jogos, és meg is értem....
1, Szerintem ez urban legend.Van egy testvérem akit 25 éve nem láttam, elkövet egy ilyen állatságot majd erre engem a családommal együtt bosszúból lemészárolnak ezért, és te ezt is "meg is érted"? Te miből vagy, most őszintén?
Van egy testvérem akit 25 éve nem láttam, elkövet egy ilyen állatságot majd erre engem a családommal együtt bosszúból lemészárolnak ezért, és te ezt is "meg is érted"? Te miből vagy, most őszintén?
Ezeket figyelembe veszik tudtommal...ráadásul nem én hoztam ezt a "törvényt". Ráadásul nem az áruházi lopások után alkalmazzák... Ott ez van...Van egy testvérem akit 25 éve nem láttam, elkövet egy ilyen állatságot majd erre engem a családommal együtt bosszúból lemészárolnak ezért, és te ezt is "meg is érted"? Te miből vagy, most őszintén?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..