T-72

Cseh magánadományokból vásárolt "Václav" nevet viselo harckocsi, amely a 128-ik hegyi dandárnál szolgál.

Erdekesség, hogy a jelenlegi legénysége már a harmadik, miután az elozo ketto harcban eleset.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

T-72 - toronypáncél

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Lehet tudni, hogy az első két legénysége mi történt?

Na ez így már csak megvédi

2Bb4xqt.jpeg

246JbAu.jpeg

Ismét memmonják majd az ukrik: a mosógép/mikró/... csippek!

:D

U.I.: Kifelejtettem: természetesen ezek a csip-csup dolgok hiányoznak --szerintük-- az Armata-hoz! :p

.
Hát zavarórendszer konkrétan egy deka sincs a T-14-en. Bár láthatóan ezen sem sokat ért (de pár napja pont erről beszéltem, az egy nagyon primitív megoldás, hogy széles frekvenciatartományban próbálom elnyomni erősebb kisugárzással a jeleket).

Hát zavarórendszer konkrétan egy deka sincs a T-14-en. Bár láthatóan ezen sem sokat ért (de pár napja pont erről beszéltem, az egy nagyon primitív megoldás, hogy széles frekvenciatartományban próbálom elnyomni erősebb kisugárzással a jeleket).

Miért, tudod mivel lőtték ki?
Miért tudod, hogy hány eszköztől védte meg a tankot amíg kilőtték?
Szokás szerint nem tudsz semmit.... :cool:

Az se véletlen, hogy a Lancetnél is megjelent az alakfelismerős célpont rögzítés. Pont a zavarások miatt kell.
Imádom, hogy mennyire képben vagy mindig. XD

Miért, tudod mivel lőtték ki?
Miért tudod, hogy hány eszköztől védte meg a tankot amíg kilőtték?
Szokás szerint nem tudsz semmit.... :cool:

Az se véletlen, hogy a Lancetnél is megjelent az alakfelismerős célpont rögzítés. Pont a zavarások miatt kell.
Imádom, hogy mennyire képben vagy mindig. XD
Olvass utána.