A Delfinárium szerintem felér egy halálbüntetéssel.Mi lett végül az ítélet? Tényleges életfogytiglant kaptak?
A Delfinárium szerintem felér egy halálbüntetéssel.Mi lett végül az ítélet? Tényleges életfogytiglant kaptak?
Igen az a hely gyakorlatilag a végállomás nekik és nem csodálkoznék ha egy nap felakasztva találnák meg őket a cellájukban. Amúgy ha jól tudom az a hely a világ elsőszármű börtöne, negatív értelemben.A Delfinárium szerintem felér egy halálbüntetéssel.
Ez így nekik rosszabb mint a halál ... tuti, hogy nem találják meg őket felakasztva, mert az nekik bónusz lenne.Igen az a hely gyakorlatilag a végállomás nekik és nem csodálkoznék ha egy nap felakasztva találnák meg őket a cellájukban. Amúgy ha jól tudom az a hely a világ elsőszármű börtöne, negatív értelemben.
Ott nagyon meg felakasztani sem tudjak magukat, valamelyik kollega linkelt ide filmet a delfinariumrol. A halalbuntetessel lehet jobban jartak volna.Igen az a hely gyakorlatilag a végállomás nekik és nem csodálkoznék ha egy nap felakasztva találnák meg őket a cellájukban. Amúgy ha jól tudom az a hely a világ elsőszármű börtöne, negatív értelemben.
Kína miért csinálja ezt az oroszokkal?
Nemsokára péntek lesz. készüljetek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..