[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

A Lynxek a Btr-eket helyettesítik majd?
Egyelőre igen...
Akkor nem lesz 8x8?
Valszeg lesz, csak nem mostanság...
kb. 3 zászlóaljnyi Lynx kevés 3 dandárra, szóval vagy jelentősebb Lynx utánrendelés vagy valamilyen "sokkerekes" megoldás biztos lesz még. Szerintem mindkettő lesz következő 8-10 évben...

A wadiyai meteorológiai szolgálat szerint északi szelek kezdenek fújdogálni sokkerekes témában, de még korai megjósolni a mindent elsöprő vihar érkezési irányát. Változhat a szélirány... ;)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Emlékszem annak idején soroskoromban Vásárhelyen egy ilyen tető alatt ahol most egy Lynx van nyolc darab BTR tároltunk. Egy ilyen soron volt az egész zászlóalj BTR technikája. Csak is érdekeség képen írom..

A Lynxek a Btr-eket helyettesítik majd? Akkor nem lesz 8x8?

Nem. Hanem egy megszüntetett képességet állítunk helyre. Páncélozott gyalogsági harcjármű kategóriában.
BMP-1 volt előtte, amíg esztelen módon ki nem dobták, úgy 500 db volt kb.
A BTR volt nálunk, egy gyengére sikerült utánzása a történetnek, még szódával se nagyon megy el, békeidőben sem.
A BTR a gumikerekes, ami marad is egy darabig még, ha jól sejtem.

Nem. Hanem egy megszüntetett képességet állítunk helyre. Páncélozott gyalogsági harcjármű kategóriában.
BMP-1 volt előtte, amíg esztelen módon ki nem dobták, úgy 500 db volt kb.
A BTR volt nálunk, egy gyengére sikerült utánzása a történetnek, még szódával se nagyon megy el, békeidőben sem.
A BTR a gumikerekes, ami marad is egy darabig még, ha jól sejtem.
Nincs ilyen, hogy páncélozott gyalogság!!!! Páncélos gyalogság van.