Budapest Security Dialogue 2024Hol lesz?
Bob is fog előadni. Úgy volt, hogy ez a hétvégém nem lesz szabad így nem regisztráltam be aztán remélem majd valaki megy a fórumról és majd elmondja mit látott.
Budapest Security Dialogue 2024Hol lesz?
Rendőr nap is lesz meg ez én meg szolgálatban basszus ha előbb tudom….Budapest Security Dialogue 2024
Bob is fog előadni. Úgy volt, hogy ez a hétvégém nem lesz szabad így nem regisztráltam be aztán remélem majd valaki megy a fórumról és majd elmondja mit látott.
@ravenlord te szoktál ilyenekre menni, esetleg most mész?Budapest Security Dialogue 2024
Mintha ide elég drága lett volna a belépő, kb. 400 Euro. Vagy keverem valamelyik másik konferenciával?Budapest Security Dialogue 2024
Nemtom, nekünk ingyen lett volnaMintha ide elég drága lett volna a belépő, kb. 400 Euro. Vagy keverem valamelyik másik konferenciával?
Miről szól ez a konferencia pontosan?Nemtom, nekünk ingyen lett volna![]()
Partnerek:Miről szól ez a konferencia pontosan?
Nagyon aranyos vagy, de ez nagyon nem olyan rendezvényPartnerek:
Rheinmetall, Airbus, Blackned, Coltczgroup, Continest, Currus, Delhi, DND, HM ei, Elbitsystems, Gidrán páncélozott járművek kft, hensoldt, katadyn, KNDS, MBDA, N7HOLDING, PRO PATRIA, RAFAEL, SAAB
Szerintem lesz ott pár érdekesség![]()
Ezek azok a cégek amik már adtak el nekünk valamit - így nekik kb. elő van írva, hogy jelenjnek meg ha nálunk van valami rendezvény.Partnerek:
Rheinmetall, Airbus, Blackned, Coltczgroup, Continest, Currus, Delhi, DND, HM ei, Elbitsystems, Gidrán páncélozott járművek kft, hensoldt, katadyn, KNDS, MBDA, N7HOLDING, PRO PATRIA, RAFAEL, SAAB
Szerintem lesz ott pár érdekesség![]()
Itt vagyok, a lovardában van a buli.@ravenlord te szoktál ilyenekre menni, esetleg most mész?
Najsz majd ha lesz valami érdekesség oszd meg a nagyérdeművel.Itt vagyok, a lovardában van a buli.
Hholnap a Marriot Hotelben folytatódik.
A VEX prospektusa botrányos.Najsz majd ha lesz valami érdekesség oszd meg a nagyérdeművel.
Előbb fogok én Európai szintű pomerániai törpespicc tenyésztői versenyt nyerni, mint hogy a Gestamen bármit is exportálni fog.A VEX prospektusa botrányos.
A G224LMG és G762MG adattablája ugyanaz. A szerkesztő elfelejtette szerkeszteni.
A G308BR és G40GL cikk pedig teljesen megegyezik.
Beszarás.
Ezek akarnak exportálni valamit is 21 nagykövet jelenlétében!?
NMS nincs kint véletlenül ?A VEX prospektusa botrányos.
A G224LMG és G762MG adattablája ugyanaz. A szerkesztő elfelejtette szerkeszteni.
A G308BR és G40GL cikk pedig teljesen megegyezik.
Beszarás.
Ezek akarnak exportálni valamit is 21 nagykövet jelenlétében!?
Meg nem.láttam.NMS nincs kint véletlenül ?![]()
Mifaszt csinálnának egy konferencián?Még mindig megbeszélnek, fényképészkednek....![]()
Én ingyen pogit meg tollat gyűjtők de ki mit szokott ugyebárMifaszt csinálnának egy konferencián?
Én a bézbólsapkákat szeretemÉn ingyen pogit meg tollat gyűjtők de ki mit szokott ugyebár![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..