Hol lesz?
General introduction - Budapest Security Dialogue
Budapest Security Dialogue is a security and defence policy congress with a regional focus on Central and South-Eastern Europe.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hol lesz?
Budapest Security Dialogue 2024Hol lesz?
Rendőr nap is lesz meg ez én meg szolgálatban basszus ha előbb tudom….Budapest Security Dialogue 2024
Bob is fog előadni. Úgy volt, hogy ez a hétvégém nem lesz szabad így nem regisztráltam be aztán remélem majd valaki megy a fórumról és majd elmondja mit látott.
@ravenlord te szoktál ilyenekre menni, esetleg most mész?Budapest Security Dialogue 2024
Bob is fog előadni. Úgy volt, hogy ez a hétvégém nem lesz szabad így nem regisztráltam be aztán remélem majd valaki megy a fórumról és majd elmondja mit látott.
Mintha ide elég drága lett volna a belépő, kb. 400 Euro. Vagy keverem valamelyik másik konferenciával?Budapest Security Dialogue 2024
Nemtom, nekünk ingyen lett volnaMintha ide elég drága lett volna a belépő, kb. 400 Euro. Vagy keverem valamelyik másik konferenciával?
Miről szól ez a konferencia pontosan?Nemtom, nekünk ingyen lett volna![]()
Partnerek:Miről szól ez a konferencia pontosan?
Nagyon aranyos vagy, de ez nagyon nem olyan rendezvényPartnerek:
Rheinmetall, Airbus, Blackned, Coltczgroup, Continest, Currus, Delhi, DND, HM ei, Elbitsystems, Gidrán páncélozott járművek kft, hensoldt, katadyn, KNDS, MBDA, N7HOLDING, PRO PATRIA, RAFAEL, SAAB
Szerintem lesz ott pár érdekesség![]()
Ezek azok a cégek amik már adtak el nekünk valamit - így nekik kb. elő van írva, hogy jelenjnek meg ha nálunk van valami rendezvény.Partnerek:
Rheinmetall, Airbus, Blackned, Coltczgroup, Continest, Currus, Delhi, DND, HM ei, Elbitsystems, Gidrán páncélozott járművek kft, hensoldt, katadyn, KNDS, MBDA, N7HOLDING, PRO PATRIA, RAFAEL, SAAB
Szerintem lesz ott pár érdekesség![]()
Itt vagyok, a lovardában van a buli.@ravenlord te szoktál ilyenekre menni, esetleg most mész?
Najsz majd ha lesz valami érdekesség oszd meg a nagyérdeművel.Itt vagyok, a lovardában van a buli.
Hholnap a Marriot Hotelben folytatódik.
A VEX prospektusa botrányos.Najsz majd ha lesz valami érdekesség oszd meg a nagyérdeművel.
Előbb fogok én Európai szintű pomerániai törpespicc tenyésztői versenyt nyerni, mint hogy a Gestamen bármit is exportálni fog.A VEX prospektusa botrányos.
A G224LMG és G762MG adattablája ugyanaz. A szerkesztő elfelejtette szerkeszteni.
A G308BR és G40GL cikk pedig teljesen megegyezik.
Beszarás.
Ezek akarnak exportálni valamit is 21 nagykövet jelenlétében!?
NMS nincs kint véletlenül ?A VEX prospektusa botrányos.
A G224LMG és G762MG adattablája ugyanaz. A szerkesztő elfelejtette szerkeszteni.
A G308BR és G40GL cikk pedig teljesen megegyezik.
Beszarás.
Ezek akarnak exportálni valamit is 21 nagykövet jelenlétében!?
Meg nem.láttam.NMS nincs kint véletlenül ?![]()
Mifaszt csinálnának egy konferencián?Még mindig megbeszélnek, fényképészkednek....![]()
Én ingyen pogit meg tollat gyűjtők de ki mit szokott ugyebárMifaszt csinálnának egy konferencián?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..