Budapest Security Dialogue 2024Hol lesz?
Bob is fog előadni. Úgy volt, hogy ez a hétvégém nem lesz szabad így nem regisztráltam be aztán remélem majd valaki megy a fórumról és majd elmondja mit látott.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Budapest Security Dialogue 2024Hol lesz?
Rendőr nap is lesz meg ez én meg szolgálatban basszus ha előbb tudom….Budapest Security Dialogue 2024
Bob is fog előadni. Úgy volt, hogy ez a hétvégém nem lesz szabad így nem regisztráltam be aztán remélem majd valaki megy a fórumról és majd elmondja mit látott.
@ravenlord te szoktál ilyenekre menni, esetleg most mész?Budapest Security Dialogue 2024
Mintha ide elég drága lett volna a belépő, kb. 400 Euro. Vagy keverem valamelyik másik konferenciával?Budapest Security Dialogue 2024
Nemtom, nekünk ingyen lett volnaMintha ide elég drága lett volna a belépő, kb. 400 Euro. Vagy keverem valamelyik másik konferenciával?
Miről szól ez a konferencia pontosan?Nemtom, nekünk ingyen lett volna![]()
Partnerek:Miről szól ez a konferencia pontosan?
Nagyon aranyos vagy, de ez nagyon nem olyan rendezvényPartnerek:
Rheinmetall, Airbus, Blackned, Coltczgroup, Continest, Currus, Delhi, DND, HM ei, Elbitsystems, Gidrán páncélozott járművek kft, hensoldt, katadyn, KNDS, MBDA, N7HOLDING, PRO PATRIA, RAFAEL, SAAB
Szerintem lesz ott pár érdekesség![]()
Ezek azok a cégek amik már adtak el nekünk valamit - így nekik kb. elő van írva, hogy jelenjnek meg ha nálunk van valami rendezvény.Partnerek:
Rheinmetall, Airbus, Blackned, Coltczgroup, Continest, Currus, Delhi, DND, HM ei, Elbitsystems, Gidrán páncélozott járművek kft, hensoldt, katadyn, KNDS, MBDA, N7HOLDING, PRO PATRIA, RAFAEL, SAAB
Szerintem lesz ott pár érdekesség![]()
Itt vagyok, a lovardában van a buli.@ravenlord te szoktál ilyenekre menni, esetleg most mész?
Najsz majd ha lesz valami érdekesség oszd meg a nagyérdeművel.Itt vagyok, a lovardában van a buli.
Hholnap a Marriot Hotelben folytatódik.
A VEX prospektusa botrányos.Najsz majd ha lesz valami érdekesség oszd meg a nagyérdeművel.
Előbb fogok én Európai szintű pomerániai törpespicc tenyésztői versenyt nyerni, mint hogy a Gestamen bármit is exportálni fog.A VEX prospektusa botrányos.
A G224LMG és G762MG adattablája ugyanaz. A szerkesztő elfelejtette szerkeszteni.
A G308BR és G40GL cikk pedig teljesen megegyezik.
Beszarás.
Ezek akarnak exportálni valamit is 21 nagykövet jelenlétében!?
NMS nincs kint véletlenül ?A VEX prospektusa botrányos.
A G224LMG és G762MG adattablája ugyanaz. A szerkesztő elfelejtette szerkeszteni.
A G308BR és G40GL cikk pedig teljesen megegyezik.
Beszarás.
Ezek akarnak exportálni valamit is 21 nagykövet jelenlétében!?
Meg nem.láttam.NMS nincs kint véletlenül ?![]()
Mifaszt csinálnának egy konferencián?Még mindig megbeszélnek, fényképészkednek....![]()
Én ingyen pogit meg tollat gyűjtők de ki mit szokott ugyebárMifaszt csinálnának egy konferencián?
Én a bézbólsapkákat szeretemÉn ingyen pogit meg tollat gyűjtők de ki mit szokott ugyebár![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..