Gepárd/szèp/kgpEzt azért csak nem lépik meg
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gepárd/szèp/kgpEzt azért csak nem lépik meg
Miért kapott bárki is Skorpiót?
Nagyon jól tudtam vele épületben mozogni könnyű és pontos olyan kollégának jó akik szűk helyen mozognak pl:harckocsi és helikopter mégis több mint egy maroklofegyverGengszterkedésen meg civilek gyilkolászásán kívül az mire jó?
kb mint az összes karabély nem lövész alegységeknél.Gengszterkedésen meg civilek gyilkolászásán kívül az mire jó?
Gengszterkedésen meg civilek gyilkolászásán kívül az mire jó?
Ez a seregben nem prioritás.A rosszember után nem megy át a kocsin és benne a kismamán pl.
Erre lett mar többször berakva ide a bren PDW változata.Nagyon jól tudtam vele épületben mozogni könnyű és pontos olyan kollégának jó akik szűk helyen mozognak pl:harckocsi és helikopter mégis több mint egy maroklofegyver
Én erre azt tudom mondani placebó érzést legalább megkapjákHa meg a harckocsizónak vagy helikopter esnek kèzifegyvert kell használnia, kurva nagy gázban van.
Ahová a para lőszer már kevès.
még a lövészkatonák 90% a sem lő le senkit a karabélyával (ukrajnába sem) de a harckocsizóktól mindig el van várva hogy fellülteljesítse a lövészeket e téren. úgy hogy közben már megvívott egy harcot a harckocsival ami valami miatt kiesett a buliból ellenségel körülvéve.Én erre azt tudom mondani placebó érzést legalább megkapják
Èn meg azt, hogy mi 24 pilótak afgánban nem vèletlenül vitték magukkal aksu-t.Én erre azt tudom mondani placebó érzést legalább megkapják
Nincs elvarva.még a lövészkatonák 90% a sem lő le senkit a karabélyával (ukrajnába sem) de a harckocsizóktól mindig el van várva hogy fellülteljesítse a lövészeket e téren. úgy hogy közben már megvívott egy harcot a harckocsival ami valami miatt kiesett a buliból ellenségel körülvéve.
Haaaaat át visz dolgokat azért de egy bizonyos távolság után egy ima erősebbnek bizonyulÈn meg azt, hogy mi 24 pilótak afgánban nem vèletlenül vitték magukkal aksu-t.
Ez a fegyver meg egy normál sisakot sem lő át kis távolságon belül sem.
Akkor vigyenek csak pisztolyt.Haaaaat át visz dolgokat azért de egy bizonyos távolság után egy ima erősebbnek bizonyul
De akkor ne 2db tárat adjanak nekik hanem 5-6db ot elfér az nálunkAkkor vigyenek csak pisztolyt.
Úgy gyorsabban futnak.
Közben imádkozhatnak.
erre azt szokták mondani védjék meg őket a lövészek. eddig ők védték a lövészeket.Nincs elvarva.
Csak ha valamièrt el kell hagyni a harckocsit, minimum megvèdeni tudják magukat. Ne egy olyan fegyver legyen náluk amivel 150m főlè már nem lőssz.
de minek a fegyvert is a hk ban hagyja a tárat is benthagyná a fegyver melett. a hk-s dolga hogy lelépjen onnan minél hamarabb (kb elfutni) hogy kéöbb újra hk ba üllhessenDe akkor ne 2db tárat adjanak nekik hanem 5-6db ot elfér az nálunk
Szerintem elèg az 1 tár. Úgy is placebó.De akkor ne 2db tárat adjanak nekik hanem 5-6db ot elfér az nálunk
Málha mellenyen elhelyezhető gyorstok vagy combtok amivel jól lehet mozogni?de minek a fegyvert is a hk ban hagyja a tárat is benthagyná a fegyver melett. a hk-s dolga hogy lelépjen onnan minél hamarabb (kb elfutni) hogy kéöbb újra hk ba üllhessen
Ami eddig volt az is marhaság volt.erre azt szokták mondani védjék meg őket a lövészek. eddig ők védték a lövészeket.
eddig egyébként 2 pisztoly 1 karabély volt a felállás. de ha történik valami a hk val tök mind1 mi van bent a vasba az nem kerül ki... a fegyver az utolsó ami ilyenkor eszükbe van. ha mégis kellene valami nagy tűzerejű akkor ott a géppuska