[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

A nyugaton képzett katonák nem a Nyugat, tehát fals az állítása a ruszkiknak, hogy a Nyugat ellen harcolnak.
A zsidók sohasem mondták, hogy az oroszok az ellenfeleik (pedig a szíreket az oroszok képezték ki) - ellenben az oroszok most azt sulykolják, hogy a Nyugat ellen küzdenek.
Szóval igen, lemaradtál valamiről, de szerintem az a logika óra volt.
Nem arról beszéltünk mi van a háttérben vagy ki és kit képzett ki. Azt sem írtam ki hazudik vagy ki nem, ahogy azt sem kinek lehet igaza és kinek nem. Kizárólag a világ arcába tolt narratívákról és azok különbségéről volt szó és amíg az orosz az egyiket állítja, addig az izraeliek a másikat nem. Ergo nem volt helyes az általad írt hasonlat. A csudabutapiti szurkálódásodat meg felesleges erőltetni, mert abszolút lepereg. És innentől amúgy ez is szerintem offolja az Abrams topicot.

Nem olvastad el, mit írtam először: "E logika alapján a pl. a zsidók tulajdonképpen az oroszok ellen harcolnak, amikor a szírekkel csatáznak."
Tehát arról írtam, mint az előbb is: fals az állítása a ruszkiknak, hogy a Nyugat ellen harcolnak.

Te tényleg azt a hülyeséget gondolod, hogy az oroszok akárcsak egy cm²-t is átengednek bárkinek amiért oroaz vér folyt? Honnan szeded ezt a hülyeséget (vagy bárki más).
Eszemben sincs, hogy ne előznénk meg őket, ha már Galíciában tartanak.

Fotelstratéga gondolatai :): Surovikin délről vagy/és északról megkerülte volna az ukràn védvonalat, szerintem. Aztán az összeomlott volna magától és a "nyilt" terepen jöhetett volna a mozgóháború,nem adva időt az ukránoknak, hogy rendezetten visszavonuljanak vagy erőiket átcsoportitsák. Ha meg elvontak volna erőket a frontról, akkor ott támadna.
Szerintem ő, miután a védvonalain felmorzsolódott a támadások első hulláma, harapdálni kezdte volna a front teljes hosszán az ukrán erőket, gyenge pontokat keresve és komolyabb erőkkel kényszerítően a front valóban támadni akart szakaszáról elvonni erőket az ukránok képzett erőbeli létszámhiányát kihasználva. Akkor ez az irány szükségszerűen a Wagner véráldozatával kivívott bahmuti siker miatt persze adott volt, de a más szakaszokon feltűnő erőkoncentrációt/kat nem hagyhatták volna az ukrik figyelmen kívül, így mindenképpen kierőszakolhatta volna, hogy végül a mai műveletek sokkal hamarabb létrejöhessenek. És amíg a támadások egymást segítve haladhattak volna, a kiépített védvonala az esetleges ukrán ellentevékenységet ugyanúgy korlátozta volna, mint ma teszi.

❗"A moszkvai állatkert adminisztrációja "tisztességtelen versenynek" nevezte a Leopárdok kiállítását Poklonnaja Gorán "

Az oroszok tovább trollkodják a NATO-t

Lehet, hogy én néztem felületesen a fórumot, de valahogy kimaradt, hogy a Gazprom 629milliárd Rubel veszteséggel zárta a 2023-as évet és az idei első negyedév vesztesége is 449 milliárd Rubel. Úgy néz ki, hogy nem túl jövedelmező Kínána és Indiának diszkont áron adni semmit akik ráadásul Jüanban és Rúpiában hajlandóak csak fizetni.

Lehet, hogy én néztem felületesen a fórumot, de valahogy kimaradt, hogy a Gazprom 629milliárd Rubel veszteséggel zárta a 2023-as évet és az idei első negyedév vesztesége is 449 milliárd Rubel. Úgy néz ki, hogy nem túl jövedelmező Kínána és Indiának diszkont áron adni semmit akik ráadásul Jüanban és Rúpiában hajlandóak csak fizetni.
Gondolkozom, de hát PÉNTEK van...csődbe mentek :D