Turisztikai-üdülőközpöntot terveznek létrehozni a helyén.Itt már nem lesz kohó. Nulláról lehetne max bármit építeni a romok helyébe.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Turisztikai-üdülőközpöntot terveznek létrehozni a helyén.Itt már nem lesz kohó. Nulláról lehetne max bármit építeni a romok helyébe.
E logika alapján nem, mert az izrael soha nem állította, hogy az oroszok ellen harcolnának. Ellenben az orosz narratíva a nackótlanításra, a nyugaton képzett katonákra és nyugati technikára helyezi a hangsúlyt. A zsidóknál fel sem merült hasonló. Vagy lemaradtam valamiről?E logika alapján a pl. a zsidók tulajdonképpen az oroszok ellen harcolnak, amikor a szírekkel csatáznak.
Minden bizonnyal igazad van. Ezért ömlenek az önként jelentkezők a seregbe… engedjük el szerintem, mert parttalan lesz és offolja a topicot.Az orosz ember nem hülye, nagyon jól tudja hogy ők az agresszorok hazudjon Putyin bármit is.
A nyugaton képzett katonák nem a Nyugat, tehát fals az állítása a ruszkiknak, hogy a Nyugat ellen harcolnak.E logika alapján nem, mert az izrael soha nem állította, hogy az oroszok ellen harcolnának. Ellenben az orosz narratíva a nackótlanításra, a nyugaton képzett katonákra és nyugati technikára helyezi a hangsúlyt. A zsidóknál fel sem merült hasonló. Vagy lemaradtam valamiről?
Bele sem merek gondolni, hol tartananak az ukrik ha ez a sok felesleges kolonc vissza nem fogná őket.
Nem arról beszéltünk mi van a háttérben vagy ki és kit képzett ki. Azt sem írtam ki hazudik vagy ki nem, ahogy azt sem kinek lehet igaza és kinek nem. Kizárólag a világ arcába tolt narratívákról és azok különbségéről volt szó és amíg az orosz az egyiket állítja, addig az izraeliek a másikat nem. Ergo nem volt helyes az általad írt hasonlat. A csudabutapiti szurkálódásodat meg felesleges erőltetni, mert abszolút lepereg. És innentől amúgy ez is szerintem offolja az Abrams topicot.A nyugaton képzett katonák nem a Nyugat, tehát fals az állítása a ruszkiknak, hogy a Nyugat ellen harcolnak.
A zsidók sohasem mondták, hogy az oroszok az ellenfeleik (pedig a szíreket az oroszok képezték ki) - ellenben az oroszok most azt sulykolják, hogy a Nyugat ellen küzdenek.
Szóval igen, lemaradtál valamiről, de szerintem az a logika óra volt.
2014-től 2022-ig teljesen más folyt mint 2022-óta.Dudi.
A háború az 2014 óta van, nem 2022 óta. 2022-ben "csak" szintet léptek a harcok.
2014-ben mi történt szerinted ?
Azért az nagyon erős túlzás volt, annál is inkább mert ha megkaparintanák, akkor a büdös életbe át nem engednék Kárpátalját.Igen. Meg azt is tudja, hogy igazuk van. Mintha mi harcolnánk Kárpátaljáért.
Akkor lennénk először oroszellenesek.Azért az nagyon erős túlzás volt, annál is inkább mert ha megkaparintanák, akkor a büdös életbe át nem engednék Kárpátalját.
Te tényleg azt a hülyeséget gondolod, hogy az oroszok akárcsak egy cm²-t is átengednek bárkinek amiért oroaz vér folyt? Honnan szeded ezt a hülyeséget (vagy bárki más).Akkor lennénk először oroszellenesek.
Eszemben sincs, hogy ne előznénk meg őket, ha már Galíciában tartanak.Te tényleg azt a hülyeséget gondolod, hogy az oroszok akárcsak egy cm²-t is átengednek bárkinek amiért oroaz vér folyt? Honnan szeded ezt a hülyeséget (vagy bárki más).
Ez kb mégnagyobb hülyeség.Eszemben sincs, hogy ne előznénk meg őket, ha már Galíciában tartanak.
2014-től 2022-ig teljesen más folyt mint 2022-óta.
Ippon.2014-ben mi volt ?
És 2014 - 2022 között ?
Szerintem ő, miután a védvonalain felmorzsolódott a támadások első hulláma, harapdálni kezdte volna a front teljes hosszán az ukrán erőket, gyenge pontokat keresve és komolyabb erőkkel kényszerítően a front valóban támadni akart szakaszáról elvonni erőket az ukránok képzett erőbeli létszámhiányát kihasználva. Akkor ez az irány szükségszerűen a Wagner véráldozatával kivívott bahmuti siker miatt persze adott volt, de a más szakaszokon feltűnő erőkoncentrációt/kat nem hagyhatták volna az ukrik figyelmen kívül, így mindenképpen kierőszakolhatta volna, hogy végül a mai műveletek sokkal hamarabb létrejöhessenek. És amíg a támadások egymást segítve haladhattak volna, a kiépített védvonala az esetleges ukrán ellentevékenységet ugyanúgy korlátozta volna, mint ma teszi.Fotelstratéga gondolatai : Surovikin délről vagy/és északról megkerülte volna az ukràn védvonalat, szerintem. Aztán az összeomlott volna magától és a "nyilt" terepen jöhetett volna a mozgóháború,nem adva időt az ukránoknak, hogy rendezetten visszavonuljanak vagy erőiket átcsoportitsák. Ha meg elvontak volna erőket a frontról, akkor ott támadna.
Kisebb kerülőre gondoltam eredetileg. Igy kicsit nagy lesz az a katlan.Végülis megkerülte délről az ukri védvonalakat mer most ippen Afrikába kóbászol.