Guinea- Bissau elnöke. Egy újabb Nyugat-Afrikai állam.Putyin egy bátor ember, az biztos. Ebben a tömegben simán sor kerülhetne egy merényletre. Az a fekete egy nyugati újságiró lehet.

"-Szergej! Mi rotyog a bograácsban?
-Fő a biztonság mein commander!"
![]()
Geraszimov még él? Már kétszer meghalt a nyugati hírek szerint.Ami tény:
Amirol pedig mennek a pletykák:
Bár szerintem Sojgu még mindig "elmozdíthatalan miniszter" (már Jelcin alatt is az volt), de ki tudja.
Feltámadt, a Putin mondta neki Fel Támadás!Geraszimov még él? Már kétszer meghalt a nyugati hírek szerint.
![]()
US buys 81 Soviet-era combat aircraft from Russia's ally costing on average less than $20,000 each, report says
The US bought 81 Soviet-era combat aircraft from Kazakhstan, the Kyiv Post reported.www.yahoo.com
Ha ez igaz, Kazahsztán lesz majd a következő Ukrajna. De itt az oroszoknak két helyzeti előnye is van: nem akkora a nép-, illetve település sűrűség, illetve nem annyira "szokatlan" ha eldurran egy-egy atomtöltet.
Nem is értem, hogy a kazah percemberek ott a nagy belső-ázsiai semmi közepén mit remélnek a nyugati "barátaiktól" néhány millió nyomtatott dolláron, mint júdáspénzen kívül?
Guinea- Bissau elnöke. Egy újabb Nyugat-Afrikai állam.![]()

Nyugat-afrikai.... te kis provokátor...Nyugati...
Jó húzás a kollektív nyugat propagandájának leleplezésére.
![]()
másodállásban szövegértési-olvasási órákat tartok... ha úgy érzed szükséged van rá 
Ja majd pont ezért fog atom pukkani ott, ne őrülj már meg teljesen! Értelmezd a hírt!![]()
US buys 81 Soviet-era combat aircraft from Russia's ally costing on average less than $20,000 each, report says
The US bought 81 Soviet-era combat aircraft from Kazakhstan, the Kyiv Post reported.www.yahoo.com
Ha ez igaz, Kazahsztán lesz majd a következő Ukrajna. De itt az oroszoknak két helyzeti előnye is van: nem akkora a nép-, illetve település sűrűség, illetve nem annyira "szokatlan" ha eldurran egy-egy atomtöltet.
Nem is értem, hogy a kazah percemberek ott a nagy belső-ázsiai semmi közepén mit remélnek a nyugati "barátaiktól" néhány millió nyomtatott dolláron, mint júdáspénzen kívül?
De ha igaz is ezek már csak max múzeumi darabok. $20 000/dbA Kazahok már tagadták, azt írták, hogy ez kamu, csak fake hír. Gyakorlatilag én már eljutottam oda, hogy a hírek 1/3-a biztosan kamu, a 2/3-a meg gyanús.
Olvass a sorok közt:Ja majd pont ezért fog atom pukkani ott, ne őrülj már meg teljesen! Értelmezd a hírt!
Persze lehet szeretnek szembe szélbe hugyozni és röhejes $2m-ért eladják a kiselejtezett vasakat. Mondjuk nem tudom minek kellene az Ukránoknak Rég leszerelt MIG-31 meg 27.. És azt se gondolom hogy a MIG29-hez annyira kellene nekik alkatrész.Olvass a sorok közt:
A kazahok ócskavasáron alkatrészbázist biztosítanak az amerikaiakon keresztül Ukraknának ->
Ez az a gesztus, amit az oroszok ellen, az amerikaiak barátságáért tesznek -> Amerikabarát kormány ->
Amerikai támaszpontok egy az oroszok számára minden szempontból stratégiai lokációjú szomszédnál (Bajkonur = Szevasztopol) ->
Az oroszok megvédik az érdekeiket...
...Innen már a fantáziádra bízom, hogy egy, az ukrajnaihoz hasonló Különleges Katonai Műveletnél mennyire fognak lábujjhegyen, cérnakesztyűben operálni ebben a félsivatagos, félig lakatlan pusztaságban. Ahol nem mellesleg eleve ott van Szemipalatyinszk történelmi öröksége is...
Akkor meg minek kell az USA-nak 81 darab ilyen gép? Csak nem az F-22-eseket akarják kiváltani velük?Persze lehet szeretnek szembe szélbe hugyozni és röhejes $2m-ért eladják a kiselejtezett vasakat. Mondjuk nem tudom minek kellene az Ukránoknak Rég leszerelt MIG-31 meg 27.. És azt se gondolom hogy a MIG29-hez annyira kellene nekik alkatrész.
Szóval Igen élénk képzelőerő kell az általad vázoltakhoz. Pláne a Putyin féle atomtámadáshoz.
Ha egyáltalán igaz..Akkor meg minek kell az USA-nak 81 darab ilyen gép? Csak nem az F-22-eseket akarják kiváltani velük?
Most akkor tényleg megvették azokat a kazah gépeket?Akkor meg minek kell az USA-nak 81 darab ilyen gép? Csak nem az F-22-eseket akarják kiváltani velük?
![]()
beszarok ..."tarthassák".......pfejjj annyira vagy te magyar ,mint én lengyel...csak én nem gyűlölöm sem az oroszt ,sem az ukránt ,se a lengyelt.....R2D2-ban több empátia van a magyarok iránt ,mint benned valaha volt.Kazachok lesznek a kovetkezok fuggetelnul attól, hogy igaz e a hír, vagy nem, mégegpedig ugyan azon négy okból, amiért Ukrajna is meg volt támadva.
1.- Azon három ország kozé tartozik (BLR és UA mellet), melyeket a orosz fasiszta elképzelések alapján még az "Orosz világon" belul is elobb vagy utóbb kozvetlenul be kell olvasztani az orosz államba.
2.- Az utóbbi években sokat emancipálódott, ami surgossé teszi az inváziót.
3.- Kazachsztan és Uzbekisztan uránbányái által az oroszok a világ uránium-produkciója kb 2/3-át biztosan a kezeikben tarthassák (Ukrajnán a gabona bír hasonlóan stratégiai jelentosséggel, ha nem nagyobbal).
4.- Bajkonur még fontosabb Oo számára, mint Szevasztopol, mivel Vosztocsnij kb "fogd a kéményt, megyek a pénzért" stílussal volt építve.
Amúgy pedig nem becsulném le a kazachokat. Számbelileg ugyan kevesebbek, de teljesen fordítot a korfájuk, mint az oroszoké, vagy ukránoké. Tenylegesen tobb katonát lennének képesek felállítani, mint Ukrajna, csak legyen elég fegyver. Akár tobb miliós veszteségeket is kb egy és fél generáció alatt képesek pótolni, míg a kihalóban lévo orosz tarsadalom minden elesettel véglegesen zsugorodik.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..