[HUN] Harckocsibeszerzés

értem a kommented , csak annyi hogy nem kapnának helyi gyártást, a poznani sorról jönne és karbantartó bázis lenne a románoknál

images
17 milla jelenleg 24-26-al szemben.

Nem jogos ez a kritika önmagunkra vetítve?

Látod, hogy nem! Haderő nélkül is lehet Nemzetet Menteni: békéket kell kötni! :mad:
... +: Ugrottak is a "kivezényel-szóvivők" és "önkéntesek"... :oops:

Mi az hogy saját vélemény??? ... + alkotó kritika! ... +józan ész használata??? "Felháborító!"

U.I.:... (nem csak) nyomokban jogos irónia!

U.I. 2.0:
17 milla jelenleg 24-26-al szemben.

...Merkava? :oops:
Volt az 10-se!!!
Mire eldöntjük lesz az 20(+) is a "Némettel"!
Mi így "Gyorsítunk"! ":hadonaszos: :hadonaszos: :hadonaszos: "

.

• Tetszik
Reactions: fip7
Látod, hogy nem! Haderő nélkül is lehet Nemzetet Menteni: békéket kell kötni! :mad:
... +: Ugrottak is a "kivezényel-szóvivők" és "önkéntesek"... :oops:

Mi az hogy saját vélemény??? ... + alkotó kritika! ... +józan ész használata??? "Felháborító!"

U.I.:... (nem csak) nyomokban jogos irónia!

U.I. 2.0:

...Merkava? :oops:
Volt az 10-se!!!
Mire eldöntjük lesz az 20(+) is a "Némettel"!
Mi így "Gyorsítunk"! ":hadonaszos: :hadonaszos: :hadonaszos: "

.
Soha nem volt a Merkava $10M alatt, ezt csak itt talalta ki nehany felinformalt forumozo.

Nem. Qrvara az ellenkezoje igaz inkabb a magyar eljarasra (DJ Bobot most leszamitom, mert o egy igazi outlier ti. koze nincs az egeszhez, o csak marketingel hogy legyen emberanyag.)
Olvass vissza ebben a temaban, oldalakon at szemleztuk minden evben az idiotabbnal-idiotabb roman bejelenteseket a bejelentesek bejelentesenek elfogadasarol es hasonlok... ahogy mar mondtam, ok Europa Indiaja - csak kozben India konkretan fel tudott mutatni valodi fejleszteseket, meg mondjuk elkepeszto gazdasagi boomot inditott el, mig a romanok csak a GDP-to-debt ratiot novelik, es a legdragabb amerikai cuccokat veszik (halistennek). :D

Mármint mi? Hogy mi nem jelentjük be azt, hogy világ összes harckocsiját megvesszük aztán közben T-55 klónnal járnak hadgyakorlatra 2024-ben...
Az egész mondandóm lényege a mi hibás választásunkra való rávilágítás volt a románok tervei által. Ami attól függetlenül egy jó választás, hogy végül megvalósul-e, vagy sem.
Kizárólag a tartalma a lényeg, a típus, darabszám, ár/érték arány, ezzel szemben a mi minimalista leopárd programunk és a futurisztikus kutya vacsorája fanther.

Az egész mondandóm lényege a mi hibás választásunkra való rávilágítás volt a románok tervei által. Ami attól függetlenül egy jó választás, hogy végül megvalósul-e, vagy sem.
Kizárólag a tartalma a lényeg, a típus, darabszám, ár/érték arány, ezzel szemben a mi minimalista leopárd programunk és a futurisztikus kutya vacsorája fanther.
Akkor olvasd el ujra, mit valaszoltam. Be is idezted, most olvasd el alaposabban.

Az írásodnak semmi köze a mi harckocsi-képesség fejlesztésünk tartalmához.
Szerinted. Mondjuk a te kommentednek meg semmi koze ehhez a temahoz, szoval nem lepodok meg, ha nem erted, miert rohogunk jot azon, ahogyan elajultal a romanok 521. propagandahiretol.

Szerinted. Mondjuk a te kommentednek meg semmi koze ehhez a temahoz, szoval nem lepodok meg, ha nem erted, miert rohogunk jot azon, ahogyan elajultal a romanok 521. propagandahiretol.
Semmi köze? Vagy te olyan inttelligens, hogy össze tudj kötni két dolgot és átlátni egy többjelentésű mondatot. Az ő hírük alapján szidom a mi programunkat, de nem kell ezt neked szájbarágni.
A propagandánál kicsit több az, amikor román gyakorlótéren román zászló alatt tesztelik. Lehet rajtuk, vagy rajtam röhögni, őszintén remélem neked lesz igazad.

Semmi köze? Vagy te olyan inttelligens, hogy össze tudj kötni két dolgot és átlátni egy többjelentésű mondatot. Az ő hírük alapján szidom a mi programunkat, de nem kell ezt neked szájbarágni.
A propagandánál kicsit több az, amikor román gyakorlótéren román zászló alatt tesztelik. Lehet rajtuk, vagy rajtam röhögni, őszintén remélem neked lesz igazad.
Utoljara: olvass vissza, mert fogalmad nincs, mirol probalsz vitatkozni. Ezerszer lefutott tema ez.

17 milla jelenleg 24-26-al szemben.(NEM-)

Akkori uj gyartasu IVek voltak felajánlva,teljes stafirunggal.

A "szinte-Merkava-IV-esre" modernizált hármasra gondoltam!
Megnyugodtam, a gondolat-olvasó szakra nem járt innen senki! :p
... vagy mindenki új tag volt, aki hozzá(m)szólt ez ügyben és nem olvasta/emléxik az alig 100(+)-szor elhangzott infóra! :D

Az sem baj ;) "Ismétlés a tudás(ős-)anyja!" :hadonaszos: :hadonaszos: :hadonaszos:

Tehát: most is van 2-300(400 ?) erősen modernizált Merkava III, ami közel a IV-es szintjén van!
(NEM)Kicsit van az ára a "díszszelme-Leo"-ink és még az "egész-költséghatékony-K2"-k ára alatt!

... vagyis TILOS emlegetni!
A józan ész ki van zárva! ...csak a Politika! "Khmmm...", + nyakkendő-igazítás! (... a háttérben: Őőőő-k!)

.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Utoljara: olvass vissza, mert fogalmad nincs, mirol probalsz vitatkozni. Ezerszer lefutott tema ez.
Off.
Hagyd már el ezt a stílust.
Miről nincs fogalmam? A magyar haderőfejlesztés és a harckocsiprogram "sikereiről"? A csóróságunkról, ami évekkel ezelött borítékolható volt, mert az atlantista politikusok pénzen keresztül akarnak minket kivéreztetni? A hibás, túlárazott, alulméretezett fejlesztési stratégiánkról?
Sajnos több dologról is van fogalmam, mint amit itt leírok.