Mármint mi? Hogy mi nem jelentjük be azt, hogy világ összes harckocsiját megvesszük aztán közben T-55 klónnal járnak hadgyakorlatra 2024-ben...Nem jogos ez a kritika önmagunkra vetítve?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mármint mi? Hogy mi nem jelentjük be azt, hogy világ összes harckocsiját megvesszük aztán közben T-55 klónnal járnak hadgyakorlatra 2024-ben...Nem jogos ez a kritika önmagunkra vetítve?
17 milla jelenleg 24-26-al szemben.értem a kommented , csak annyi hogy nem kapnának helyi gyártást, a poznani sorról jönne és karbantartó bázis lenne a románoknál
Nem jogos ez a kritika önmagunkra vetítve?
17 milla jelenleg 24-26-al szemben.
Soha nem volt a Merkava $10M alatt, ezt csak itt talalta ki nehany felinformalt forumozo.Látod, hogy nem! Haderő nélkül is lehet Nemzetet Menteni: békéket kell kötni!
... +: Ugrottak is a "kivezényel-szóvivők" és "önkéntesek"...
Mi az hogy saját vélemény??? ... + alkotó kritika! ... +józan ész használata??? "Felháborító!"
U.I.:... (nem csak) nyomokban jogos irónia!
U.I. 2.0:
...Merkava?
Volt az 10-se!!!
Mire eldöntjük lesz az 20(+) is a "Némettel"!
Mi így "Gyorsítunk"! " "
.
Volt,csak 15 evvel ezelőtt.Szingapurnak ajánlották meg 2010 előtt valamikor.Soha nem volt a Merkava $10M alatt, ezt csak itt talalta ki nehany felinformalt forumozo.
Nem. Qrvara az ellenkezoje igaz inkabb a magyar eljarasra (DJ Bobot most leszamitom, mert o egy igazi outlier ti. koze nincs az egeszhez, o csak marketingel hogy legyen emberanyag.)
Olvass vissza ebben a temaban, oldalakon at szemleztuk minden evben az idiotabbnal-idiotabb roman bejelenteseket a bejelentesek bejelentesenek elfogadasarol es hasonlok... ahogy mar mondtam, ok Europa Indiaja - csak kozben India konkretan fel tudott mutatni valodi fejleszteseket, meg mondjuk elkepeszto gazdasagi boomot inditott el, mig a romanok csak a GDP-to-debt ratiot novelik, es a legdragabb amerikai cuccokat veszik (halistennek).
Az egész mondandóm lényege a mi hibás választásunkra való rávilágítás volt a románok tervei által. Ami attól függetlenül egy jó választás, hogy végül megvalósul-e, vagy sem.Mármint mi? Hogy mi nem jelentjük be azt, hogy világ összes harckocsiját megvesszük aztán közben T-55 klónnal járnak hadgyakorlatra 2024-ben...
Valami regebbi tipust. De a modern IV sosem volt ilyen olcso, meg lecsupaszitva sem.Volt,csak 15 evvel ezelőtt.Szingapurnak ajánlották meg 2010 előtt valamikor.
Akkor olvasd el ujra, mit valaszoltam. Be is idezted, most olvasd el alaposabban.Az egész mondandóm lényege a mi hibás választásunkra való rávilágítás volt a románok tervei által. Ami attól függetlenül egy jó választás, hogy végül megvalósul-e, vagy sem.
Kizárólag a tartalma a lényeg, a típus, darabszám, ár/érték arány, ezzel szemben a mi minimalista leopárd programunk és a futurisztikus kutya vacsorája fanther.
Akkori uj gyartasu IVek voltak felajánlva,teljes stafirunggal.Valami regebbi tipust. De a modern IV sosem volt ilyen olcso, meg lecsupaszitva sem.
Az írásodnak semmi köze a mi harckocsi-képesség fejlesztésünk tartalmához.Akkor olvasd el ujra, mit valaszoltam. Be is idezted, most olvasd el alaposabban.
Szerinted. Mondjuk a te kommentednek meg semmi koze ehhez a temahoz, szoval nem lepodok meg, ha nem erted, miert rohogunk jot azon, ahogyan elajultal a romanok 521. propagandahiretol.Az írásodnak semmi köze a mi harckocsi-képesség fejlesztésünk tartalmához.
Dehogy voltak azok $10M alatt. Vegigmentunk mar ezen a Merkava temaban, valaki vaktaban extrapolalgatott egy masik hirbol, minden alap nelkul.Akkori uj gyartasu IVek voltak felajánlva,teljes stafirunggal.
Semmi köze? Vagy te olyan inttelligens, hogy össze tudj kötni két dolgot és átlátni egy többjelentésű mondatot. Az ő hírük alapján szidom a mi programunkat, de nem kell ezt neked szájbarágni.Szerinted. Mondjuk a te kommentednek meg semmi koze ehhez a temahoz, szoval nem lepodok meg, ha nem erted, miert rohogunk jot azon, ahogyan elajultal a romanok 521. propagandahiretol.
Utoljara: olvass vissza, mert fogalmad nincs, mirol probalsz vitatkozni. Ezerszer lefutott tema ez.Semmi köze? Vagy te olyan inttelligens, hogy össze tudj kötni két dolgot és átlátni egy többjelentésű mondatot. Az ő hírük alapján szidom a mi programunkat, de nem kell ezt neked szájbarágni.
A propagandánál kicsit több az, amikor román gyakorlótéren román zászló alatt tesztelik. Lehet rajtuk, vagy rajtam röhögni, őszintén remélem neked lesz igazad.
17 milla jelenleg 24-26-al szemben.(NEM-)
Akkori uj gyartasu IVek voltak felajánlva,teljes stafirunggal.
Off.Utoljara: olvass vissza, mert fogalmad nincs, mirol probalsz vitatkozni. Ezerszer lefutott tema ez.
Tény hogy olcsóbb , de nem fele , egy bizonyos ország 20 misi alatti ajánlatot kapott nem olyan régen , kb ugyanekkora ekkora darabszámra17 milla jelenleg 24-26-al szemben.
Hát tisztában vagyok a most futó ajánlatokkal de 24 alatt se hallottam még eddig.Tény hogy olcsóbb , de nem fele , egy bizonyos ország 20 misi alatti ajánlatot kapott nem olyan régen , kb ugyanekkora ekkora darabszámra
2 hónapja kapott egy ország ( igaz budget csomagban)Hát tisztában vagyok a most futó ajánlatokkal de 24 alatt se hallottam még eddig.
Leopard is volt 5milláért 30 éve, ne beszelj már szándékosan butaságot.Volt,csak 15 evvel ezelőtt.Szingapurnak ajánlották meg 2010 előtt valamikor.