Érdekességek a világ országaiból

Gecc!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:eek:

Szerintem az autógyártók intézték a nagy vihart. :)

Rossz nézni a képeket. :(

• Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed
Az első tűzoltó bénázás, majd öngyilkos jelöltek mentése.

Csattan, fröccsen.

Nem igazán törik szét, hiszen ólomlövedék.

Az van hogy akkora nyomást kap a lövedék hogy nagyon gyorsan felmelegszik és mivel az ólom olvadás pontja nagyon alacsony, rögtön megfolyik az acélon.

• Tetszik
Reactions: jani22

Rengeteg ilyen témájú videót hoz a cső,érdemes megnézni az első 15 percet,ahol arról beszél miért dobbantott usánkából.

Lehet, hogy a felderítő tesztrepülésen van? :)

"Repüljön sasként ezzel a látványos felvétellel a németországi Nebelhorn-csúcs felett szárnyaló rétisasról."

Vajon mé?

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: Nemerson and jani22
Vajon mé?

De legalább a pápa nem jezsuita...:D

Rengeteg ilyen témájú videót hoz a cső,érdemes megnézni az első 15 percet,ahol arról beszél miért dobbantott usánkából.
Nem olyan rég segítettem egy családnak költözködéskor bútort pakolni, ők Kanadából költöztek el először Angliába, utána ide Ausztriába, Burgenlandba.
Ők kisértetiesen ugyan ezt mesélték el, hogy azért jöttek el Kanadából, pedig már bőven megvolt az állampolgárságuk is, merthogy ilyen folyamatok indultak el a kis iskolások körében ,agitátorok járták a sulikat és beszélték rá a kis gyerekeket hogy változtassanak nemet, bátran legyenek királylányok vagy királyfik, meg bátran jelentse fel a szülőt a 9-10 éves gyerek ha nem kap meg valami játékot, vagy bármit.
Ez is benne volt ami a videóban, hogy a szülő megkérdezése nélkül, és akár el is veszik a gyermeket, csak lestem miket meséltek.

Nem olyan rég segítettem egy családnak költözködéskor bútort pakolni, ők Kanadából költöztek el először Angliába, utána ide Ausztriába, Burgenlandba.
Ők kisértetiesen ugyan ezt mesélték el, hogy azért jöttek el Kanadából, pedig már bőven megvolt az állampolgárságuk is, merthogy ilyen folyamatok indultak el a kis iskolások körében ,agitátorok járták a sulikat és beszélték rá a kis gyerekeket hogy változtassanak nemet, bátran legyenek királylányok vagy királyfik, meg bátran jelentse fel a szülőt a 9-10 éves gyerek ha nem kap meg valami játékot, vagy bármit.
Ez is benne volt ami a videóban, hogy a szülő megkérdezése nélkül, és akár el is veszik a gyermeket, csak lestem miket meséltek.

Mint mondottam volt, a kelet az új nyugat.