Érdekességek a világ országaiból

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 548
59 420
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ehhez képest mennyi ott 1 liter benzin,1 kenyér,1 kiló hús?
Kicsit remegő hangon kérdezem,hogy ehhez képest nálunk mennyit kereshet azonos munkakörben ladagrant(pl),és abból mennyi nevezett terméket tud venni,így,30+ év 103.5%-os,nyugati ánuszba ájulás után?
Illetve még jobban remegő,reszkető hangon kérdezem,hogy pl dojcslandban,vagy itt,keltaföldön mennyit keres ugyanebben a munkakörbe?
Voltam olyan barom,és megnéztem az itteni mekdönci honlapot,természetesen minimálbéren veszik fel a gyalogkakukkokat,az most 11.38€,az olyan 350€/hét,viszont itt 1.80 körül van egy liter benzin,a legolcsóbb sertéssús a lidliben olyan 10€-nál kezdődik/kg,és olyan 2.50€-től lehet ehető kenyeret venni/0.8kg.
Asszem jobb,ha nem guglizok az Orosz élelmiszer árakra,miután megnéztem az ottani benzin árakat....
Mi lenne,ha ott is demokrácia lenne,nem a csúnya diktatúra?
2008-banmég államcsődjük volt.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
6 203
34 503
113
Egyszerre érdekes, vicces (azok a ruhák!) és történelmi

Picit a Szőr szellemét is megidézve.

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 816
26 434
113
Nem tudom hol lenne a jó:
2017 áprilisában egy 19. századi orosz katona sírját találták meg építkezési munkálatok során Ardahanban:

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 703
62 840
113
Egy kis történelmi érdekesség, az antikhütérai szerkezet bemutatása:

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 797
27 335
113
Egy kis történelmi érdekesség, az antikhütérai szerkezet bemutatása:
Nagy rejtély, az biztos. Ha elém kerül a téma, szívesen hallgatok, olvasok róla. Köszi. Néha vannak apró morzsák a téma feldolgozásában ezek is érdekesek. Itt mondja, hogy a holdfogyatkozás színét is meg tudta előre határozni. Ez erősen függ a föld légkörének állapotától, inkább a fogyatkozás nagysága lehet. :)
Köszi. :)

Ebben is vannak érdekes adalékok, A közepe tájától konkrétabb.

• Tetszik
Reactions: fip7

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 703
62 840
113
Nagy rejtély, az biztos. Ha elém kerül a téma, szívesen hallgatok, olvasok róla. Köszi. Néha vannak apró morzsák a téma feldolgozásában ezek is érdekesek. Itt mondja, hogy a holdfogyatkozás színét is meg tudta előre határozni. Ez erősen függ a föld légkörének állapotától, inkább a fogyatkozás nagysága lehet. :)
Köszi. :)

Ebben is vannak érdekes adalékok, A közepe tájától konkrétabb.

Igen, rendkívül lenyűgöző szerkezet. A linkelt videót is ismerem, jó kiegészítése a témának.

ravenlord

Well-Known Member
2016. december 31.
5 378
16 168
113

Ehhez képest mennyi ott 1 liter benzin,1 kenyér,1 kiló hús?
Kicsit remegő hangon kérdezem,hogy ehhez képest nálunk mennyit kereshet azonos munkakörben ladagrant(pl),és abból mennyi nevezett terméket tud venni,így,30+ év 103.5%-os,nyugati ánuszba ájulás után?
Illetve még jobban remegő,reszkető hangon kérdezem,hogy pl dojcslandban,vagy itt,keltaföldön mennyit keres ugyanebben a munkakörbe?
Voltam olyan barom,és megnéztem az itteni mekdönci honlapot,természetesen minimálbéren veszik fel a gyalogkakukkokat,az most 11.38€,az olyan 350€/hét,viszont itt 1.80 körül van egy liter benzin,a legolcsóbb sertéssús a lidliben olyan 10€-nál kezdődik/kg,és olyan 2.50€-től lehet ehető kenyeret venni/0.8kg.
Asszem jobb,ha nem guglizok az Orosz élelmiszer árakra,miután megnéztem az ottani benzin árakat....
Mi lenne,ha ott is demokrácia lenne,nem a csúnya diktatúra?
2008-banmég államcsődjük volt.
www.numbeo.com

• Tetszik

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 703
62 840
113
Obszidián kés, rövid ismertetés:

• Tetszik

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 207
14 466
113

Nekem a gyűrűk Ura trilógia ugrott be!
Szép!

Egyszerre érdekes, vicces (azok a ruhák!) és történelmi

Picit a Szőr szellemét is megidézve.

Nem szoktam túltolni a konteó-t, de szerintem ez nem az "igazi" Putyin! A mozgása rendben van, de azt a külsőséget pont könnyű megtanulni!
Minden esetre nekem gyanús!

.

• Tetszik
Reactions: fip7 and Kurfürst

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 548
59 420
113