Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akarod mondani olyan piacokra megy orosz motorral, ahol nincs másra pénz.
.Ez így nem igaz,a nyugati gazdák is tudnának euro 1-es motorral hajtott traktorral szántani,de nem akarnak,mert mi megvédjük a klímát,az úniós vezetés szerint.
Egyrészt az új tractor árában a motor ára minimális, az Orosz és a nyugati motor közti árkülönbség,az egész traktor árában még minimálisabb.
A nem magáncélú járművek, de inkább a munkagépek,stabil motorok világában a kevesebb,sokszor több.
Egy dózer(pl) 40 éves tervezett élettartamára kivetítve,az üzemltetési költség olcsóbb egy egyszerűen, olcsón javítható motorral,mint egy vadbarom tier 4 emissziós motorral,amiben minden feleslege szar milliókba kerül.
A személyautókban van vásárlói igény,és pénz a bonyolultabb,drágább, de erősebb szgk motorokra,de egy 40 éves T130 dozer ugyanúgy tolja a földet,mint egy 40 éve caterpillar, csak ötödébe kerûl a javítása,karbantartása,meg pistabá,félrészegen is megjavítja bármilyen hibáját a barkasz platón.
Propánt bután?Egy pohárka propánt kér valaki?
![]()
Egy pohárka propánt kér valaki?
![]()
Gatyaszaggató meleg nem igen van.Egy pohárka propánt kér valaki?
![]()
Jó erőben van a hölgy, biztos Ő is húst eszik.Óriásrétisas
/aka. Alfimacsek után szabadon: tollasg@ci/
Rokona a hárpia
![]()
Én szvsz sokkal hülyébben vigyorogtam volna a szemeimmel egy ekkora csőr-izé hatótávolságán bőven belül.Jó erőben van a hölgy, biztos Ő is húst eszik.
Látványos a videó és a hárpiás képek. Köszi.
Érthető, hogy a hárpia szó miért használatos más esetekben.![]()
Aranyosak ezek a videók igen. A kedves cica. Az együtt élés viszont körülményes. 2 macskánk volt nemrég döglött meg mindkettő, őszintén bevallom hogy örömmel ástam ki a gödreiket, még vérhólyagot is szereztem mert köves gyökeres a talaj, de megérte.Kíváncsi vagyok hányan harcoltak volna és hányan altatták volna el kényelemből...
És hányan kérnek eutanáziát, amikor még lenne remény, csak az macerás...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..