Érdekességek a világ országaiból

Égjárók.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Akarod mondani olyan piacokra megy orosz motorral, ahol nincs másra pénz.

Ez így nem igaz,a nyugati gazdák is tudnának euro 1-es motorral hajtott traktorral szántani,de nem akarnak,mert mi megvédjük a klímát,az úniós vezetés szerint.
Egyrészt az új tractor árában a motor ára minimális, az Orosz és a nyugati motor közti árkülönbség,az egész traktor árában még minimálisabb.
A nem magáncélú járművek, de inkább a munkagépek,stabil motorok világában a kevesebb,sokszor több.
Egy dózer(pl) 4 éves tervezett élettartamára kivetítve,az üzemltetési költség olcsóbb egy egyszerűen, olcsón javítható motorral,mint egy vadbarom tier 4 emissziós motorral,amiben minden feleslege szar milliókba kerül.
A személyautókban van vásárlói igény,és pénz a bonyolultabb,drágább, de erősebb szgk motorokra,de egy 40 éves T130 dozer ugyanúgy tolja a földet,mint egy 40 éve caterpillar, csak ötödébe kerûl a javítása,karbantartása,meg pistabá,félrészegen is megjavítja bármilyen hibáját a barkasz platón.

Ez így nem igaz,a nyugati gazdák is tudnának euro 1-es motorral hajtott traktorral szántani,de nem akarnak,mert mi megvédjük a klímát,az úniós vezetés szerint.
Egyrészt az új tractor árában a motor ára minimális, az Orosz és a nyugati motor közti árkülönbség,az egész traktor árában még minimálisabb.
A nem magáncélú járművek, de inkább a munkagépek,stabil motorok világában a kevesebb,sokszor több.
Egy dózer(pl) 40 éves tervezett élettartamára kivetítve,az üzemltetési költség olcsóbb egy egyszerűen, olcsón javítható motorral,mint egy vadbarom tier 4 emissziós motorral,amiben minden feleslege szar milliókba kerül.
A személyautókban van vásárlói igény,és pénz a bonyolultabb,drágább, de erősebb szgk motorokra,de egy 40 éves T130 dozer ugyanúgy tolja a földet,mint egy 40 éve caterpillar, csak ötödébe kerûl a javítása,karbantartása,meg pistabá,félrészegen is megjavítja bármilyen hibáját a barkasz platón.
.

Explore the untold stories of London Road fire station in central Manchester, a hidden haven for emergency responders and their families. From World War II battles against the Luftwaffe to the challenges of daily life, witness the bravery and sacrifices made by firefighters, police officers, and control room personnel. Delve into the heart of this extraordinary community, where the fire station served as both a home and a fortress against disaster. Join us on a journey through the historic corridors and rooms, discovering the hidden history of Britain's Emergency Services.

Egy pohárka propánt kér valaki?

c8ad349db61490b55b3e14b850fc5064.png

Óriásrétisas
/aka. Alfimacsek után szabadon: tollasg@ci/

Rokona a hárpia
GEVcZXCW8AALEdy
Jó erőben van a hölgy, biztos Ő is húst eszik. :D

Látványos a videó és a hárpiás képek. Köszi. :)

Érthető, hogy a hárpia szó miért használatos más esetekben. :D

Jó erőben van a hölgy, biztos Ő is húst eszik. :D

Látványos a videó és a hárpiás képek. Köszi. :)

Érthető, hogy a hárpia szó miért használatos más esetekben. :D
Én szvsz sokkal hülyébben vigyorogtam volna a szemeimmel egy ekkora csőr-izé hatótávolságán bőven belül.

• Tetszik
Reactions: jani22
Kíváncsi vagyok hányan harcoltak volna és hányan altatták volna el kényelemből...
És hányan kérnek eutanáziát, amikor még lenne remény, csak az macerás...

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711
Kíváncsi vagyok hányan harcoltak volna és hányan altatták volna el kényelemből...
És hányan kérnek eutanáziát, amikor még lenne remény, csak az macerás...
Aranyosak ezek a videók igen. A kedves cica. Az együtt élés viszont körülményes. 2 macskánk volt nemrég döglött meg mindkettő, őszintén bevallom hogy örömmel ástam ki a gödreiket, még vérhólyagot is szereztem mert köves gyökeres a talaj, de megérte.
Most én vagyok a közellenség mert mondtam hogy soha többet nem lesz semmilyen állatunk , még aranyhal se, van 2 gyerekünk , 2 kis vadállat, azokkal simán kiváltjuk a macskákat :)
Lakásban élünk nem házban , ide nem való, kártékony , büdös rohadékok akik 8 éven át keserítették az életemet, a cuccaimra szartak meg hugyoztak, reggel 6 kor , télen, kómásan hideg macskahányásba lépni sem valami kellemes.