Ez rossz topik, kurvára nem vicces, siralmas! De mindent alátámasztott amit ezzel kapcsolatban írtam eddig másik topikban! Itt belügyminisztérium szintig kéne náluk takarítani!!!Német rendőrképzés.
Még a műtőben van.Zöldsrác túlélte?
Kérem itten @krisss listázza a közalkalmazottakat!Megidézzem ide neked az összes közalkalazottat a fórumról?
Bocs a késői válasz miatt. Akkor most 4 emberből kellene az egész honvédséget jellemezni? Bagy az egész magyar állami szektort? Nem értek hozzá, de mintha kicsit kevés lenne a minta. Nem?
Viktor nem elég?Bocs a késői válasz miatt. Akkor most 4 emberből kellene az egész honvédséget jellemezni? Bagy az egész magyar állami szektort? Nem értek hozzá, de mintha kicsit kevés lenne a minta. Nem?
Orbán nevezte ezt az időszakot 7 szűk esztendőnek. Ott a videó, nàlunk a pénzügy àtvette az idei forrásbefagyasztások után, (én se tudtam honnan jött az elnevezés)Melyik?
Szerintem meg örüljünk ha 7 lesz az a szűk esztendő. De nem csak Nekünk, ha nem az eddig fel magasztalt nyugatnak is.Orbán nevezte ezt az időszakot 7 szűk esztendőnek. Ott a videó, nàlunk a pénzügy àtvette az idei forrásbefagyasztások után, (én se tudtam honnan jött az elnevezés)
Egyetértek. Keserves időszak jön.Szerintem meg örüljünk ha 7 lesz az a szűk esztendő. De nem csak Nekünk, ha nem az eddig fel magasztalt nyugatnak is.
Legalább van egy dolog amiben egyetértünk. Egyet értési pont/pontok. Tiszta Orbán.Egyetértek. Keserves időszak jön.
Összességében sok dologban egyetértünk általában.Legalább van egy dolog amiben egyetértünk. Egyet értési pont/pontok. Tiszta Orbán.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..