De mi ellenállunk Európa egyetlen háborús veszélyhelyzetben lévő országával...A brüsszeliták erőteljesen törekednek rá.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De mi ellenállunk Európa egyetlen háborús veszélyhelyzetben lévő országával...A brüsszeliták erőteljesen törekednek rá.
Szerintem neked csak ebbe a topicba kellene posztolgatnod.De mi ellenállunk Európa egyetlen háborús veszélyhelyzetben lévő országával...
Ami békepártiként eléggé gáz! Békés vészhelyzetnek kellene lennie, ha nem lenne ilyen megyénk, ígyhát marad a békevészhelyzet. Esetleg rendkívüli békeállapot, vagy csak állapot. A covid óta annyi verzió volt, simán csak kihirdethetnék, hogy állapotba kerültünk és úgy is maradunk.De mi ellenállunk Európa egyetlen háborús veszélyhelyzetben lévő országával...
Nézd, én értem, hogy kampányt építettek rá, de azért azt még neked is észre kellene venned, hogy Európa fegyverkezik. Pontosabban az amit a következő körben akarnak az orosz elé lökni. Rossz hír, hogy ebben az esetben te is valahol egy árokban alszol majd.De mi ellenállunk Európa egyetlen háborús veszélyhelyzetben lévő országával...
Európa már csak ilyen. Ha leépíti a hadsereget az a baj, ha fegyverkezik az is baj.Nézd, én értem, hogy kampányt építettek rá, de azért azt még neked is észre kellene venned, hogy Európa fegyverkezik. Pontosabban az amit a következő körben akarnak az orosz elé lökni. Rossz hír, hogy ebben az esetben te is valahol egy árokban alszol majd.
Aha.Európa már csak ilyen. Ha leépíti a hadsereget az a baj, ha fegyverkezik az is baj.
Csak 3 értelmes érvet mondj a háborús veszélyhelyzet mellett az egyértelmű túlhatalomgyakorláson kívül.Nézd, én értem, hogy kampányt építettek rá, de azért azt még neked is észre kellene venned, hogy Európa fegyverkezik. Pontosabban az amit a következő körben akarnak az orosz elé lökni. Rossz hír, hogy ebben az esetben te is valahol egy árokban alszol majd.
Forrás? Vagy csak úgy hasra ütve?A mostani időszakot a közszférában 7 szűk esztendőnek becézik.
Ebből vonj le olyan következtetést amit szeretnèl.
Az értelmes érv az amit te gondolsz annak?Csak 3 értelmes érvet mondj a háborús veszélyhelyzet mellett az egyértelmű túlhatalomgyakorláson kívül.
Megidézzem ide neked az összes közalkalazottat a fórumról?Forrás? Vagy csak úgy hasra ütve?
beidezem orbit ű is megmondta.Megidézzem ide neked az összes közalkalazottat a fórumról?
Na ennél hitelesebb forrás nem is kell.beidezem orbit ű is megmondta.
Ebben az országban a (fekete) humor és a politika nehezen szétválasztható...Eltévedtem. Ez egy politikai topic lett?
Ez eddig nulla.Az értelmes érv az amit te gondolsz annak?
A válaszod is annyi.Ez eddig nulla.
Újra kiderült, hogy képtelen vagy az értelmes kommunikációra, pedig semmmi bonyolultat nem kérdeztem.A válaszod is annyi.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..